📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Filmujący to szmata? Stado oburzonych pawianów, które zadaje sobie pytanie ‚a co by było gdyby ten nagrywający chuj, ormowska szmata nagrał mnie i Marka czy innego Andrzeja jak sobie nawzajem kiełbachy opierdalamy?’
Jak psy na ulicy, a broniący ich też do utylizacji. Chciałbyś żeby twoje dzieci/kobieta wracającą z pracy miała takie widoki pod waszym domem? Skąd wiesz, że to noc a nie 17 godzina jesienną porą, z resztą nie ma to znaczenia. To samo co pedały z chujami na wierzchu na pedałoparadach, zawsze znajdzie się jakiś idiota który będzie bronił takiego ścierwa.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
2XUP
nie bronię ich, ale nikogo nie mordują , nikogo nie krzywdzą, a tego typu nagrania mogą im potencjalnie zniszczyć życie, czasem doprowadzają do samobójstw,
jeśli nie rozumiecie to po prostu mi was żal
nie bronię ich, ale nikogo nie mordują , nikogo nie krzywdzą, a tego typu nagrania mogą im potencjalnie zniszczyć życie, czasem doprowadzają do samobójstw,
edmund napisał/a:
2XUP
Jak by opierdalała petardę gdzieś w ustronnym miejscu to by filmiku nie było i nie musieli by się wieszać
Kurwa jacy zaskoczeni że ktoś chodnikiem idzie w miejscu publicznym, o ja cie pierdole. Tacy zjebani są że nawet takiej rzeczy nie przewidzieli?
edmund napisał/a:
w życiu nie wiem jak narąbany, nie odwalałem takich numerów jak ta para , ale to ich sprawa,
natomiast filmujący to szmata i huj
Sam jestes debil, jebac sie w plenerze trzeba umiec, nie raz czlowiek jakas polanke znalazl, albo stol pingpongowy na nieuzywanym ogrodzie jordanowskim, ale nie, kurwa, na srodku ulicy.
TranzystorWyklęty napisał/a:
To jest dwóch typów, czy taka brzydka panna?
Matki nie poznajesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów