📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Lać się chciało, a nie chciał na chodnik...
To jest dwóch typów, czy taka brzydka panna?
Pytanie za 100 p. Co wy kurwa robocie. A huj Cię to obchodzi,i tak nie zrozumiesz ×d
Ja bym jej powiedział że nie wolno tylko od przodu, bo się zapowietrzy i od tyłu by jeszcze ode mnie musiała wziąć
SPIERDOLIX napisał/a:
Ja bym jej powiedział że nie wolno tylko od przodu, bo się zapowietrzy i od tyłu by jeszcze ode mnie musiała wziąć
Czyli, optymista.
Ja bym jednak powziął szeroko idące kroki bezpieczeństwa i profilaktycznie spierdalał stamtąd gdzie pieprz rośnie.
AbelardG napisał/a:
Nagrywający to spierdolony ORMO-wiec z lat 70 XX wieku. Skąd się takie spierdoliny umysłowe biorą, żeby przeszkadzać ludziom na ulicy w nocy?
Słuchaj obleśny durniu, to ty jesteś z lat 70 a nie my. Jesteś jebanym zwierzęciem i nie wiesz co to kultura. Jebanie się na środku ulicy to dla ciebie normalne. I jeszcze żeby ONO było ładne a to jebany potwór pewnie tak jak ty. Takie obleśne typy wszystko by ruchalo. Idź w pizdu z takimi brudasami jak ty.
Ale stujeja
Ale stujeja
Potwór nie potwór...
Ale stujeja
Twójbug napisał/a:
Słuchaj obleśny durniu, to ty jesteś z lat 70 a nie my. Jesteś jebanym zwierzęciem i nie wiesz co to kultura. Jebanie się na środku ulicy to dla ciebie normalne. I jeszcze żeby ONO było ładne a to jebany potwór pewnie tak jak ty. Takie obleśne typy wszystko by ruchalo. Idź w pizdu z takimi brudasami jak ty.
Potwór nie potwór...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów