18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
moje pierdolnięcie
discofreak • 2014-12-15, 23:56
co tu dużo mówić...
jebłem, to jebłem, na chuj drążyć - ale zagapiłem się na przyzwoite świnki

materiał własny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
markop4321 2014-12-16, 1:22 2
dałem ci piwo za twoją głupotę. Bo już głupszym nie można być.
Zgłoś
_Azazel 2014-12-16, 1:36
Daje piwo za Ostrego ale za taką jazdę to chuj Ci w oczy
Zgłoś
TerapeutaZajeciowy 2014-12-16, 1:39
zdarza się ...
Zgłoś
MidasPL 2014-12-16, 1:49 3
Trzeba było powiedzieć, że nie widziałeś przez zasłonę dymną!
Zgłoś
dziczek91 2014-12-16, 1:57 6
widzę, że posypały się hejty na kierowcę/sprawcę :p brawo bando niedorozwiniętych matołów - najlepszym się zdarza. Ciekawe czy będziecie mieli tyle do powiedzenia jak przyjdzie kiedyś wam się zagapić lub zamyślić pałoroby.

Piwo za materiał własny, nie jebnij w nic następnym razem bo Ci wszystkie zniżki upierdolą
Zgłoś
1XvCZ 2014-12-16, 2:10
Prawie 2 Hit combo
Zgłoś
twinspark 2014-12-16, 3:28 2
LordJamaican napisał/a:

chuj w dzwona, ten ford w którego zajebałeś kopci lepiej niż lokomotywy na węgiel w XIX wieku jebane TDI

TDI w fordzie, brawo znawco. Te mondeo miały dwa rodzaje diesli, TDDI i TDCI z common railem. TDDI (nie mylić z VW TDI) jest mułowaty ale dość pancerny, sąsiad ma takiego z przebiegiem chyba 400 tys. i nie chce się dziad zepsuć, za to TDCI to badziew, który właśnie tak lubi kopcić, a ludzie nie naprawiają, bo remont układu wtryskowego w tym jest drogi . Zawsze mnie to śmieszy jak jedzie 5 letnie mondeo albo focus i puszcza z rury sadzę jak z jelcza.
Zgłoś
szpajder 2014-12-16, 4:51 3
twinspark (wielbiciel Alfy Romeo?) sam też trochę pierdolisz kolego. Nie jestem fanem Forda, ale mam TDCi w Focusie i właśnie zbliżam się do 400 tysięcy i tak nie kopci. A wiesz dlaczego piszesz, że to badziew? Bo jak mają 10 lat, to w większości mają nalatane po 400-500 tysięcy, a na licznikach po 150 . A kopcą głównie te, które jeżdżą na zakupy do Lidla.
Zgłoś
flaszka 2014-12-16, 7:06
z ciebie to prawdziwy prawilny typ
Zgłoś
krzysiek351 2014-12-16, 7:11 2
Kurwa,jak w opisie,jebnął to jebnął i na chuj drążyć temat.Typ przed nim pewnie szczęśliwy bo dostanie siano z OC.No i może w końcu za tą kase zrobic coś z tym silnikiem bo kurwa ja rozumiem że diesel lubi sobie pokopcić ale ten to kurwa przesadza.No chyba że się silnik kończy.
Zgłoś
Perturbator 2014-12-16, 7:14
Gdzieś Ty te świnki widział?
Zgłoś
wst91 2014-12-16, 7:16 2
Proszę skończ jeździć samochodem. Prowadzenie jest łatwe ale niektórych przerasta. Od dziś tylko komunikacja miejska. Weź to sobie lepiej do serca bo zaraz komuś krzywdę zrobisz.
Zgłoś
debaser 2014-12-16, 7:30
głupich nie sieją, Ty kolega jeszcze się obnosisz ze swoją głupotą, pogratulować...

mniej takich Polaków bo sami się powybijamy...
Zgłoś
furak151 2014-12-16, 7:38
Trzeba było się bronić, że Ci zasłonę dymną puścił z rury wydechowej.
Zgłoś
Kopcio 2014-12-16, 7:41
Można wiedzieć co robiłeś przez te 4 sekundy? w 6 sekundzie widać że mondeo hamuje , a Ty dopiero w 10 coś zrobiłeś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem