Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym się przyczepić do strzelania bez rozłożonej kolby, choć karabinek chyba w ogóle jej nie ma. Strzelanie w taki sposób nie ma większego sensu.
Ty serio poświęciłeś tyle czasu, żeby napisać tego posta,
w miejscu, gdzie każdy ma na Ciebie głęboko wyjebane ?
nie prawda nie kłam bo sam musiałeś go przeczytać ja to też zrobiłem. więc proszę następnym razem nie kłamać.
Łuska po opuszczeniu broni jest bardzo gorąca. Jak wpadnie pod ubranie, to reakcja zawsze jest jak na filmie. Oparzenia są widoczne zwykle przez dwa dni. Dlatego zalecam ubierać koszulkę dobrze przylegającą do ciała (szyi), tak aby nic tam nie wpadło. Dotyczy to również kobiet. Żadnych dekoltów do pasa. Jak łuska wpadnie między cycki, to tragedia.
Chciałbym się przyczepić do strzelania bez rozłożonej kolby, choć karabinek chyba w ogóle jej nie ma. Strzelanie w taki sposób nie ma większego sensu.
Zakładaj nomex i Chełm z kołnierzem. Rozgrzany piekarnik tez Cię oparzy. Strzel kozaki z pozycji leżącej z mossina 91/30. Najlepiej 10 szt. Pozdrów obojczyk.
Zakładaj nomex i Chełm z kołnierzem. Rozgrzany piekarnik tez Cię oparzy. Strzel kozaki z pozycji leżącej z mossina 91/30. Najlepiej 10 szt. Pozdrów obojczyk.
To nic w porównaniu z Mauserem K98
To nic w porównaniu z Mauserem K98
A strzelanie z miotacza hadronów. To jest ogień! Jak się o ścianę nie zaprzesz lecisz tyłem do 1985
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów