📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Deszcz, śliska nawierzchnia a gość na 2 kółkach jeszcze dopierdala... powinien się cieszyć, że z niego "olej" nie wyciekł
Gleba na własne życzenie... Motocyklem o dużej mocy nie robi się takich numerów jak pada ...
Z tej yamahy mt-07 powinien przenieść się na motorynkę. Wyciek oleju wróży bardzo źle, albo pękła pokrywa olejowa lub co gorsza karter.
crystaldragon napisał/a:
Z tej yamahy mt-07 powinien przenieść się na motorynkę. Wyciek oleju wróży bardzo źle, albo pękła pokrywa olejowa lub co gorsza karter.
panie gdzie tam uszczelke wydmuchało zaro sie silikonem zaklei bedzie jezdzic
kamil980, Nie "gdzie" tylko "dzie".
No tak drogi sprzęt, drogi osprzęt ale niestety bieda umysłowa go zgubiła
Co za pojeb, na własne życzenie gleba.
Mnie przedwczoraj złapała straszna ulewa jak wracałem na moto z pracy, cały czas kurde powoli i ostrożnie jechałem, bo mokra nawierzchnia jest serio strasznie śliska....
Mnie przedwczoraj złapała straszna ulewa jak wracałem na moto z pracy, cały czas kurde powoli i ostrożnie jechałem, bo mokra nawierzchnia jest serio strasznie śliska....
Brawo, płyty betonowe + deszcz napierdala, a on jedzie na motorku, na oponach z bieżnikiem co parę centymetrów ( zimnych od deszczu ). Zmienia pasy jak pojebany, i nawet przekręcił manetkę na maksa jak gdyby nigdy nic.
Sami fachowcy tutaj widzę... DO KSIĄŻEK!! Błąd jaki kolo zrobił to nie to że za duża moc w deszczu czy temu podobne g... Załapał się na darmowy aquaplannig w koleinie. Duża moc i deszcz generalnie nie są jakoś straszne. Da się nieźle zapierdalać, ale z głową właśnie. Na mokrym najgorsze są koleiny i biała farba, bo są śliskie jak diabli. Przetestowane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów