Typowy facet 30+
źródło: liveleak.com/view?i=861_1359690372
jebać tam wasze komentarze na temat kultury, tego czy wrzucać czy nie
nawet ich w sumie nie czytałem
kurwa, jak żony nie ma w chacie to pierwsze co robie po powrocie z roboty to rzucam jebane spodnie na podłoge w sypialni (bo na chuj je składać skoro jutro i tak założe te same), dzwonie do ciapatego skurwiela po kebaba z podwójnym w kurwe jebiącym czosnkowym, siadam na kanapie, włączam chujowe odcinki "jak to jest do chuja pana zrobione" na diskawery i se napierdalam w niebogłosy bącury jak chóry kurwa anielskie
nie dąże do tego, żeby powiedzieć, że zajebiście chłop zrobił, że nagrał swoje pokurwione dewiacje i wpierdolił w internety - z góry sie kurwa tłumacze bo cipowata polemika z rżniętymi w dupsko pederastami mnie po prostu obrzydza
nawet nie wiem po jaki chuj zacząłem pisać
w każdym razie klikam jebane wirtukurwaalne piwo za wrzute zboczonego troglodyty
BTW
włączcie 0:06 obejrzyjcie do 0:09 i znowu cofnijcie do 0:06 - i tak w kółko
a potem wszycy razem powtarzamy
Gratulacje, twardy z ciebie skurwiel! Zrobiłeś na nas wrażenie i do końca życia bedziemy cie wielbić, teraz w spokoju możesz delektować się tym swoim kebabem przy okazji srając pod siebie
zrób mi jeszcze loda pederasto to wtedy podziękuję za słowa uznania
@zygmuntor autorze tematu mniemam że "Typowy facet 30+ " odnosi się do osobników męski z twojego stada rodzinnego. Myślę że wasze samice też możesz pokazać