Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa co za niedojebany kraj , ciężko uwierzyć że to jest ten sam gatunek co my
Faktycznie, pojebane te Niemcy
Małpa czy nie, ludzką godność ma. Nieszanujące godności ludzkiej istoty, to śmieci kwalifikujące się do utylizacji.
lewacka gnido skończ już pić i nie pierdol ewentualnie nastaw małpom dupy bo lubisz z tego co widzę
chyba nie o to chodziło, że ubrana nie tego, coś mi się zdaje, że coś innego było na rzeczy, może kogoś walnęła tym samochodem, a tłum próbował ją wyciągnąć z auta, a nie molestował... ale przydał by się rzetelny opis
Znawca się znalazł.
Kobieta została rozebrana, obmacywana i seksualnie zaatakowana przez motocyklistów w Kenii po tym, jak rzekomo uderzyła jednego z nich. Niestety, jest to dość powszechne. Wiadomo, że motocykliści w Kenii nawet podpalają pojazdy, które przewracają ich lekkomyślnych motocyklistów. Rząd ma tendencję do odwracania wzroku, ponieważ motocykle zapewniają pracę bezrobotnej młodzieży, a politycy wykorzystują je jako najemnych bandytów lub do mobilizacji wyborców. Do tej pory aresztowano 32 osoby.
Kurwa, i my to sprowadzamy do naszego kraju. Nie chcemy tego bydła w Europie! Wiem, nie można generalizować, bo wśród tych co tu przyjeżdżają jest sporo ciężko pracujących, uczciwych płacących podatki emigrantów. Ale ich też tu nie chcemy.
Ci ciężko pracujący są z Azji. Nie są muslimami i mają większe IQ od małp z afryki i kozojebców.
@ jaki to sam gatunek?
Przecież to nawet do świata zwierząt nie pasują, do świata ludzi tak samo. A żeby ich nazywać ludźmi? Z jakiej racji?
To jest gorsze od much roznoszących HIV i kiłę razem. Po to dostali swój kontynent żeby żyli jak zwierzęta
Much roznoszących hiv i kiłę? Gdzie ty masz rozum?
lewacka gnido skończ już pić i nie pierdol ewentualnie nastaw małpom dupy bo lubisz z tego co widzę
Jak już Stary przestanie Ci wchodzić do wanny, może w końcu zrozumiesz pojęcie godności osobistej
Jak już Stary przestanie Ci wchodzić do wanny, może w końcu zrozumiesz pojęcie godności osobistej
Proszę państwa oto debil!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów