📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa co za niedojebany kraj , ciężko uwierzyć że to jest ten sam gatunek co my
@Kordzik jaki to sam gatunek?
Przecież to nawet do świata zwierząt nie pasują, do świata ludzi tak samo. A żeby ich nazywać ludźmi? Z jakiej racji?
To jest gorsze od much roznoszących HIV i kiłę razem. Po to dostali swój kontynent żeby żyli jak zwierzęta
Przecież to nawet do świata zwierząt nie pasują, do świata ludzi tak samo. A żeby ich nazywać ludźmi? Z jakiej racji?
To jest gorsze od much roznoszących HIV i kiłę razem. Po to dostali swój kontynent żeby żyli jak zwierzęta
Kto ci takich bzdur na opowiadał? Ich Bóg stworzył żeby służyli białym ludziom jednak później do władzy doszło lewactwo a resztę już znasz
Nie można było jej poprostu wydymać?
[ Dodano: 2025-01-06, 13:09 ]
To bład w ewolucji, coś jak dinozaury
[ Dodano: 2025-01-06, 13:09 ]
Kordzik napisał/a:
Kurwa co za niedojebany kraj , ciężko uwierzyć że to jest ten sam gatunek co my
To bład w ewolucji, coś jak dinozaury
nie jeden pod ciepła oponką mniej darł ryja od tej niedotykalskiej
To i tak wina złego, białego człowieka.
Trzeba przyznać że ciałko ma fajne.
Więc dlaczego żyjąc w dzikim kraju ubrała się w taki sposób? Nawet Araby wiedzą że ich lud jest dziki, więc nakazali samicom zakrywać seksualno-genne miejsca, co by nie prowokować dzikusów nie potrafiących kontrolować swojego popędu.
Więc dlaczego żyjąc w dzikim kraju ubrała się w taki sposób? Nawet Araby wiedzą że ich lud jest dziki, więc nakazali samicom zakrywać seksualno-genne miejsca, co by nie prowokować dzikusów nie potrafiących kontrolować swojego popędu.
Biedna, otoczona przed dzikie stado... W życiu pewnie kobiety nie widzieli 🤢
Kurwa, i my to sprowadzamy do naszego kraju. Nie chcemy tego bydła w Europie! Wiem, nie można generalizować, bo wśród tych co tu przyjeżdżają jest sporo ciężko pracujących, uczciwych płacących podatki emigrantów. Ale ich też tu nie chcemy.
JoSeed napisał/a:
Biedna, otoczona przed dzikie stado... W życiu pewnie kobiety nie widzieli 🤢
chyba nie o to chodziło, że ubrana nie tego, coś mi się zdaje, że coś innego było na rzeczy, może kogoś walnęła tym samochodem, a tłum próbował ją wyciągnąć z auta, a nie molestował... ale przydał by się rzetelny opis
Małpa czy nie, ludzką godność ma. Nieszanujące godności ludzkiej istoty, to śmieci kwalifikujące się do utylizacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów