📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Od pyty takiego materiału jest na fb, łącznie z wyciskaniem robali i skrobaniem martwicy. Żadna rewelacja a sadol to nie fb, yt i sriktoki.
marcineker napisał/a:
nie pokazujcie tego pisiorom, zaczną nam wmawiać, że opozycja każe nam to żreć
Ja pierdole nawet w temacie o wagrach w nosie musisz politykę wpierdalać? No teraz to już się na pewno zrzygam.
Nie każe. Po prostu będziemy musieli. Przecież trzeba coś jeść a na Tuska nie ma co liczyć
przerobiłbym to na mąkę i sprzedał zachodowi w ramach innowacyjności UE
Mors_Nigra napisał/a:
Jest jakiś ekspert który stwierdzi, skąd się bierze takie gówno? Czy to genetyczne? Wolałbym sobie łeb odstrzelić niż dać to wyciskiwać na skórę...
Zwykłe zaskórniki - zapchane pory. Cały czas łuszczy nam się skóra, jak zapcha "otwór" przez który wypływa sobie normalnie łój to dochodzi do jego zablokowania i masz efekt jak na filmie (chociaż tutaj już dość ekstremalny). Nie wiem jak można być tak cierpliwym, żeby tego nie wycisnąć zanim tyle się tego zrogowaciałego naskórka z łojem tam nazbiera. Moim nieeksperckim zdaniem to efekt zostawienia tego co najmniej na kilka tygodni lub miesięcy.
wunhei napisał/a:
niemycie twarzy-jednym zaraz robi się stan zapalny i wychodzi "pryszcz" jednym zatyka por i kumuluje się. ale czarna głowka i stwardniały środek to już zapuszczony fest-tym bardziej na nosie.
Czarna robi się część wystawiona na działanie powietrza - po prostu się utlenia.
Jak ktoś uważa, że to obrzydliwe to polecam obejrzenie skóry pod mikroskopem lub przynajmniej filmów czy zdjęć w necie. Ilość różnych "żyjątek" srających, żrących i kopulujących na naszej twarzy jest porażająca. Poza tym wszystko jest pokryte cienką warstwą łoju
Powiem tak: często oglądam dla relaksu i czasem jest to majstersztyk a czasem chujnie niesamowita, Jak wszędzie, trzeba mieć fach w ręku... chęć nie wystarczy i wiele razy fajny wągierek jest, niestety, zjebany. Ech...
przechodzi po 40tce
ach by się powyciskało a tu nie ma na nosie nic....
ach by się powyciskało a tu nie ma na nosie nic....
Nawet takie przyjemne. Wypiłem gorący kubek przy tym bo jutro kolejny wymagający dzień.
widziałem tyle pojebanych żeczy na tej stronie ale tylko przy tej mi sie zachciało żygać
Ale macie zjebane łby. Jak gówno jedzą też wam sie podoba zjeby genetyczne?
kodivr napisał/a:
widziałem tyle pojebanych żeczy na tej stronie ale tylko przy tej mi sie zachciało żygać
To przestań oglądać pojebane Rzeczy i zacznij przeglądać słownik ortograficzny, nawet gdybyś miał przy tym RZygać.
Usuwają 4 dawkę szczepienia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów