📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
marcineker napisał/a:
nie pokazujcie tego pisiorom, zaczną nam wmawiać, że opozycja każe nam to żreć
Abstracujac od PiSu to nie Trzasku o tym gadał? O ograniczeniu w jedzeniu mięsa i o ociepleniu klimatu i wszystkim innym co nas nie powinno wcale interesować?
Ale macie zjebane łby. Jak gówno jedzą też wam sie podoba zjeby genetyczne?
Kolego jak pomyliłeś strony, to w tył zwrot i świńskim truchtem jak najdalej.
Cały youtube ostatnio zawalony tym gównem. Człowiek chce sobie obejrzeć normalny filmik, a co drugi z nich to właśnie coś takiego... Serio ludzie oglądają jak komuś syfy wyciskają? To jakiś nowy fetysz?
Czy tylko mnie te ciemne "główki" skojarzyły się z magicznymi grzybkami?
wunhei napisał/a:
niemycie twarzy-jednym zaraz robi się stan zapalny i wychodzi "pryszcz" jednym zatyka por i kumuluje się. ale czarna głowka i stwardniały środek to już zapuszczony fest-tym bardziej na nosie.
jakby to była prawda to byś miał pryszczatą dupę.
a zupełnie poważnie połowa ludzi to ma na ryju i nawet tego nie wie i nie widzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów