To jest ostania chwila, nadchodzi koniec, ja ci to uświadomię synu zanim sam spłonę, to jest ostatni moment który zobaczysz za życia, nadchodzi ostatnia chwila, zacznij odliczać.Pozlewać się z chrześcijańskich bajdurzeń jest zawsze zabawne. Generalnie to troche jak mitologia grecka. Też są dzieci Bogów, też jest piekło, uzdrawiania itp. itd. Tyle że o jednej uczymy sie na historii, a do drugiej jesteśmy indoktrynowani od urodzenia.
@up
Pozlewać się z chrześcijańskich bajdurzeń jest zawsze zabawne. Generalnie to troche jak mitologia grecka. Też są dzieci Bogów, też jest piekło, uzdrawiania itp. itd. Tyle że o jednej uczymy sie na historii, a do drugiej jesteśmy indoktrynowani od urodzenia.
O drugim JESZCZE się nie uczymy ale za 4-5 pokoleń jak ludzie zmądrzeją dostatecznie to zauważą, że Biblia przeczy wszelkim zasadom racjonalności, fizyki i jest najzwyczajniej w świecie głupia
Popieram Islamizacje Europy!~Brüste uważasz, że biblia jest głupia, a czy kiedykolwiek ją czytałam i nie chodzi mi o katechizm którego uczymy się na religii w szkole lub w kościele ale o prawdziwą biblię? Jako książka jest całkiem fajna i to co innego niż bzdury którymi jesteśmy ogłupiani do dziecka.
Nie mam zielonego pojęcia czy ją czytałaś i prawdę mówiąc gówno mnie to obchodzi. Głupia jest jej treść, powypisywane są śmieszności i bzdury. Jest pełna sprzeczności i patrząc na dzisiejszych chrześcijan, jebie hipokryzją na kilometr
Popieram Islamizacje Europy!Sorry chodziło mi czy ty ją czytałeś (słownik w telefonie zmienił). Nie zakrywaj się z głupotą innych bo skoro sam uważasz się za osobę inteligentną, a mówisz o książce której nie czytałeś, czy to nie hipokryzja?
Jestem ateistą więc to chyba logiczne, że przeczytałem Biblie i fragmentu Koranu. To w chrześcijaństwie się nie czyta Biblii