W wypadku w Lublinie poleciał znak po uderzeniu i jak donoszą zderzyły się cztery auta. Nagranie nagrał Bartek rejestratorem umieszczonym w samochodzie, na którym wylądował znak nakazu. To się mogło zdarzyć każdemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa ile z tego Lublina materiałów. Pomału zaczyna to sosnowiec przypominac.
Cytat:
W wypadku w Lublinie poleciał znak po uderzeniu i jak donoszą zderzyły się cztery auta.
Żeś dojebał z tą budową zdania...
"W wypadku w Lublinie poleciał znak po uderzeniu i jak donoszą zderzyły się cztery auta"
"Nagranie nagrał Bartek rejestratorem"
człowieku ty masz dałna
"W wypadku w Lublinie poleciał znak po uderzeniu i jak donoszą zderzyły się cztery auta"
człowieku ty masz dałna
dziarski napisał/a:
"moment latającego znaku"
człowieku ty masz dałna
Nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów