18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Jakiś miły człowiek postanowił pozbawić życia swojego muzułmańskiego przyjaciela. Na całe szczęście allaha nie udało mu się. Szkoda.
Każde życie jest cenne hehehehehe

Swoją drogą to musiał być jakiś dyrektor czy minister, że tyle hajsu nosi po kieszeniach.
W ogóle to myślałem, że w syrii walutą jest bydło i kozy, ale jakby się tak zastanowić, to jaki syryjczyk oddał by kozę?
ps. Nie chciałem nikogo obrazić. Tekst nie ma na celu szerzenia rasizmu i tak dalej. Jak ktoś poczuł się urażony to jest mi bardzo przykro z tego powodu. Nie chcę też bana.
No cóż trzeba spróbować szczęścia następnym razem...
Zgłoś
MichaU 2013-08-08, 21:18
elkelk napisał/a:

sCHejtujesz

Nie. Zdecydowanie nie.
Zgłoś
DoubleBubble 2013-08-08, 21:19
A poza tym w Syrii nie walczą bo nie chcą tam prawa koranicznego (ono już tam jest i im się to podoba, bo przecież Syria jest krajem muzułmanów) tylko tam jest wojna NSA z jakimś tam innym 3 literowym skrótem - powstańcami. W styczniu 2011 rozpoczęły się protesty przeciw jego rządom, które przerodziły się w wojnę domową.
Zgłoś
Presty 2013-08-08, 22:13 4
Rykoszet.
Kula z kałacha (a tym walcza w ubogiej Syrii) przebija ponad 1 cm STALI.
Rykoszet albo fejk.
Strzelałem z kałacha i wiem, jaka ma siłę.
Moneta może najwyżej LEKKO zmienić lot pocisku.
Chyba fejk.
Zgłoś
t................n 2013-08-08, 22:58 3
za tytuł absolutne piwo, najlepsze z chmielem.
Zgłoś
nemezia 2013-08-08, 23:02 4
Ten dylemat. Dać piwo autorowi za artykuł czy nie dać piwa, żeby nie propagować ciapatych przy życiu.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-08-08, 23:04
pewnie tą monetę komuś zajebał
Zgłoś
danieldomal 2013-08-08, 23:07
Myślałem, że ten koleś ze zdjęcia to Abelard Giza
Zgłoś
Bajdus1962 2013-08-08, 23:13
Podchodzi pod serię: Zabili go i uciekł
Zgłoś
egdaron 2013-08-08, 23:14
Za nazwę tematu masz odemnie krate piwa a niech strace.
Zgłoś
stonefenix 2013-08-08, 23:17 1
Ten post ocieka nienawiścią aż rzygać się chce. Jak widzę filmy agresywnych muzułmanów nienawidzących innych kultur, ten post jest na ich poziomie.
Gratuluję wam tego samego poziomu inteligencji jaką ma wieszak w mojej szafie.
Zgłoś
SethNecromancer 2013-08-08, 23:17 4
wy tam pitu pitu a zdjęcie to jeden wielki fejk
Jak wspominał kolega @Presty pocisk z AKM'a bez problemu przebił by taką monetę na wylot.
Ponadto nie ma opcji by pocisk widoczny na zdjęciu trafił w cokolwiek -> po trafieniu powinien się odkształcić a ten wygląda jakby go ktoś kombinerkami z naboju wyciągnął
Zgłoś
Zgon14 2013-08-08, 23:19 3
Wali mi tu fejkiem. Ta moneta musiała by byc z 'chujwieczego' że taki pocisk spowolniła.
Zgłoś
jetstar 2013-08-08, 23:19
srebrne monety ? szlachta
Zgłoś
jakniejaktak 2013-08-08, 23:20
Piwo za prawidłowy tytuł.
Zgłoś
Pawkos20 2013-08-08, 23:24
Abelard?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem