Wiocha- Magistralny, obwód irkucki. Rosja
Wiocha- Magistralny, obwód irkucki. Rosja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No ale lepiej leżeć i dać sobie ryj obijać. Przyjął gardę taką że nic nie widział.
Co za tempu chuj. Leży na ziemii a miał możliwość jebąć go w jaja, albo podciąć noge na której opiera ciężar i go wyjebać. Nawet gdyby się trochę znał to miał dobre ulożenie do wkręcenia się w jego nogę.
No ale lepiej leżeć i dać sobie ryj obijać. Przyjął gardę taką że nic nie widział.
Witamy pierwszego eksperta. Prosimy o więcej lekcji. Chłop dwa razy większy z fajkiem w ręku obalił leszcza, przewagę widać w posturze i umiejętnościach, nie dziwne, źle leżący się boi. Ale jest ktoś, kto przeanalizował przed ekranem i wie, że tu wystarczy nogę podciąć i nie ma gościa. Nawet jeśli by go wyjebał to pytanie czy by za to ruskowi łba nie rozjebał.
Obyś nie miał dzieci. Szkoda by od małego gowniak słuchał od nieudacznika tego żałosnego "co ja bym zrobił"
Chłop dwa razy większy znalazł sobie kozła ofiarnego. O ile ruski nie zasłużył to dno.
Zasłużył, żywy był, to wystarczy na co najmniej wpierdol.
Co za tempu chuj. Leży na ziemii a miał możliwość jebąć go w jaja, albo podciąć noge na ktorej opiera ciężar i go wyjebać. Nawet gdyby się trochę znał to miał dobre ulożenie do wkręcenia się w jego nogę.
Zamurzynować, kopnąć w jaja a potem skakać po głowie ile sił w nogach, mongoloid skończy na wózku albo kaput a on na froncie
Witamy pierwszego eksperta. Prosimy o więcej lekcji. Chłop dwa razy większy z fajkiem w ręku obalił leszcza, przewagę widać w posturze i umiejętnościach, nie dziwne, źle leżący się boi. Ale jest ktoś, kto przeanalizował przed ekranem i wie, że tu wystarczy nogę podciąć i nie ma gościa. Nawet jeśli by go wyjebał to pytanie czy by za to ruskowi łba nie rozjebał.
Obyś nie miał dzieci. Szkoda by od małego gowniak słuchał od nieudacznika tego żałosnego "co ja bym zrobił"
Skończ pierdolić cioto. Zawsze mogł go podciąć i spierdolić.
Skończ pierdolić cioto. Zawsze mogł go podciąć i spierdolić.
Weź się już nie kompromituj piwniczaku 😂
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów