Gdzieś w mongolskich górach siedzi sobie taki Mongoł ze swoim sprzętem w dłoniach i gra. I śpiewa. I za sprawą Internetu my możemy to oglądać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedrzej_456 napisał/a:
jesli podobaja sie wam takie klimaty to polecam Huun Hur Tu
youtube.com/watch?v=i0djHJBAP3U
szczegolnie ostatnie dwa kawalki sa swietne
Yat-Kha jest jeszcze, gitarzysta z Huun Huur-Tu to założył. Grali w Lublinie na placu zamkowym gdzieś na wakacjach.
Polecam przypalić w samotności dobre ziółko, założyć słuchawki i odpłynąć przy Huun-Huur-Tu. Wiem, że zaraz zostanę zwyzwany od ćpunów ale niech żałują ci którzy nie próbowali.
Nawet nie zmieniłeś opisu z JM. Dlatego piwka nie będzie chociaż film na nie zasługuje.
Kiedyś mając 500 kilometrów do domu trafiłem w polskim radiu 1 bodajże audycję z taką muzyką. Droga spierdoliła w trymiga...
Jakieś takie fajne to jest wydaje się być orginalne, i mnie nie wkurwia dla takich mongołów jestem jak najbardziej tolerancyjny daje okejke
Jak coś takiego wam się podoba, to polecam Korpiklaani
Gówno nie mongolski.
To tak jakby ktoś polaka nazwał ruskim.
Ci ludzie nienawidzą mongołów i mają im za złe przywłaszczanie ich kultury i tradycji.
Pozdro.
PS. to tuwińcy
To tak jakby ktoś polaka nazwał ruskim.
Ci ludzie nienawidzą mongołów i mają im za złe przywłaszczanie ich kultury i tradycji.
Pozdro.
PS. to tuwińcy
Brzmi trochę jak jęki wydawane przy sraniu ale fajnie poznać obcą kulturę.
Jonxx napisał/a:
Jak coś takiego wam się podoba, to polecam Korpiklaani
Fakt - Jonne Järvelä ma podobny głos jak w tych piosenkach co tu piszą, klimat robi ciekawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów