Cześć Sadole! Podrzucam Wam kolejny materiał własny... Najnowszy teledysk kapelki w której drę japę. Inspirowany moimi przygodami z psychodelikami... a także propagujący wolne myślenie (Nie mylić z tzw. foliarstwem). Mam nadzieję, że komuś przypadnie do gustu - feedback wszelkiego rodzaju mile widziany No i już wypierdalam.... Pozdro 600
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zaraz Cię stąd te bałwany wypierdolą, bo "mało sadystyczne" po czym wstawią tiktokowe gówno i pierdolną pod nim 600 piw.
Ja za to wejdę na YT i walnę Ci subika, bo doceniam włożoną pracę i aspekt artystyczny.
(8 lat takim jak Wy wynajmowałem pomieszczenia i sprzęt, więc szanuję.)
Pozdrów chłopaków, bo równo grają!
Mix do poprawy, bo płasko.
Ja za to wejdę na YT i walnę Ci subika, bo doceniam włożoną pracę i aspekt artystyczny.
(8 lat takim jak Wy wynajmowałem pomieszczenia i sprzęt, więc szanuję.)
Pozdrów chłopaków, bo równo grają!
Mix do poprawy, bo płasko.
Odchudzam się, więc kupuję Cole Light
Na dobrym poziomie choć nie lubie darcia japy a wole melodyjny wokal to teledysk robi robotę jak i piosenka ino trochę gdziwnie nie wiedząc dlaczego przypomina mi intro do Władcy Much
Serio takie coś wstawiać tutaj ja pierdolę świat się kończy
Do Zenka to Ci jeszcze trochę brakuje, ale ćwicz, masz szansę mu dorównać.
Smutne jest to, że w Polsce taka muzyka nigdy publicznie nie zaistnieje. Lansuję się tylko ułomów robiących laskę prezesowi J.K. (chuj mu w dziąsło), ale i tak jest trochę łatwiej niż kiedyś, bo jest internet.
Smutne jest to, że w Polsce taka muzyka nigdy publicznie nie zaistnieje. Lansuję się tylko ułomów robiących laskę prezesowi J.K. (chuj mu w dziąsło), ale i tak jest trochę łatwiej niż kiedyś, bo jest internet.
35i napisał/a:
Smutne jest to, że w Polsce taka muzyka nigdy publicznie nie zaistnieje. Lansuję się tylko ułomów robiących laskę prezesowi J.K. .
w czym problem, niech zacznie od pieśni chwalebnej a potem to już będzie miał z górki.
Halman napisał/a:
w czym problem, niech zacznie od pieśni chwalebnej a potem to już będzie miał z górki.
Dla pewności może się jeszcze zapisać do przyparafialnego koła gospodyń wiejskich lub zostać ministrantem.
Dobre. Do wyjebania na główną
Spoko motyw z walcem z San Pedro, oj tańczyło się, tańczyło...
mocne gówno, a wlasciwie, to gowno, po prostu
Stwórz lepsze i wrzuć. Wtedy pogadamy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów