Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba się nudzi temu białasowi
Ty tez nie znasz swojego starego ??? jakie to czarne
Ani to śmieszne ani kurwa chuj wie jakie. Żenujące.
Dawajcie jak macie więcej tego bo nie mogę znaleźć a wiem ze było tego pełno. Lewacki zastrany google
Szukaj na duckduckgo.com frazą "catboykami archive.org". Masz tam pełne streamy.
Szukaj na duckduckgo.com frazą "catboykami archive.org". Masz tam pełne streamy.
To chyba nie jest catboy, ale dobry trolling rozwydrzonych dindusow jest dobry
jak kogokolwiek może coś takiego bawić? i od kiedy Polacy popierają Hitlera? czy to on wam rodzin nie mordował przypadkiem?
Usun tu konto amebo, zaloz sobie na Reddit, tam jest pelno takich niedojebow jak ty
Ty tez nie znasz swojego starego ??? jakie to czarne
czarne to jest popieranie hitlera (celowo z małej) i jego doktryn, który zamordował połowę twojego narodu
jak kogokolwiek może coś takiego bawić? i od kiedy Polacy popierają Hitlera? czy to on wam rodzin nie mordował przypadkiem?
Ci którzy go popierają to nawet w moich standardach nadają się do utylizacji ....
czarne to jest popieranie hitlera (celowo z małej) i jego doktryn, który zamordował połowę twojego narodu
Zasmiej sie z typa trolujacego rozpieszczonych przez system czarnych = Popierasz doktryny Hitlera i mordy na Polakach.....logika zjebanych lewackie mozgow.....
Czy to przypadek ze na dwoch lewakow w tym temacie, oba mysla i pierdola tak samo? NPCety jebane....
Zasmiej sie z typa trolujacego rozpieszczonych przez system czarnych = Popierasz doktryny Hitlera i mordy na Polakach.....logika zjebanych lewackie mozgow.....
Czy to przypadek ze na dwoch lewakow w tym temacie, oba mysla i pierdola tak samo? NPCety jebane....
Mnie dziwi że takie gówno wchodzi na gładko na głowną .... W kurwianiu małp w taki prostacki sposób nie jest wcale zabawne a kurwa żenujace .....
typ mógłby kurwa sobie z nimi podać rękę ..... I na aryjczyka nie wygląda a bardziej na żyda komunistę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów