📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Magnic, to to jest tylko taki żart?
Wcale nie monochromatyczny, na kolorze jego lewe oko jest czerwonawe. I chuj nic nie umknie.
Zawsze lepiej być czarno-białym niż czarnym.
Jebaniec nawet zęby zawęglone!
Magnic napisał/a:
Wierzyć mi się nie chce, że taki komentarz ma tyle piw. Widać gimnazjum szaleje na sadolu. Szkoda, że ten czarny humor z byciem rasistą staje się już nudny.
Widać najlepiej pamiętasz gimbaze... Możliwe, że dopiero dwa lata temu ją ukończyłeś... Poza tym klasyki nigdy się nie nudzą... Przykładów jest wiele, ale ty nie będziesz żadnego znał to nie twoje lata "świetności"
nigga > nigger > the nigest
ProVVe napisał/a:
Widać najlepiej pamiętasz gimbaze... Możliwe, że dopiero dwa lata temu ją ukończyłeś... Poza tym klasyki nigdy się nie nudzą... Przykładów jest wiele, ale ty nie będziesz żadnego znał to nie twoje lata "świetności"
W "klasyki" to można twoje wywody włożyć, do działu baśnie.
To nie jest klasyk, to jest żałosne.
Za pierwszym razem może i było zabawne, za drugim też ale kurwa jak co 2 post w tematach o murzynach jest ciągle to samo to już kurwa przegięcie.
"gimbaze", "gimbazjum", "gimbazjalista"... Coś cienko ze słownikami u was drodzy sadole. Jak potrzeba to chętnie pożyczę. Poza tym, proszę bardzo. Daj przykłady tym swoich "klasyków". Zapewniam cie, że znam większość klasyków powstałych od 1950 roku a nawet lat wcześniejszych.
Zmartwię Was bracia sadole, wszyscy jesteśmy monochromatyczni, bo tak naprawdę kolory nie istnieją. Nasz mózg (pod warunkiem, że ktoś go ma oczywiście..) wymyślił sobie kolory jako reakcję na różną częstotliwość fali elektromagnetycznej wpadającej do oka. Także, w świetle rzeczywistości nieskalanej projekcjami ułomnego organu, wszyscy jesteśmy murzynami
Komentarz z serii: sadol bawi i uczy.
Komentarz z serii: sadol bawi i uczy.
Magnic napisał/a:
Wierzyć mi się nie chce, że taki komentarz ma tyle piw. Widać gimnazjum szaleje na sadolu. Szkoda, że ten czarny humor z byciem rasistą staje się już nudny.
Mam 34 lata XD
msbk napisał/a:
Mam 34 lata XD
Chodziło mi oto czemu dostałeś tyle piw a nie oto ile masz lat...
Magnic napisał/a:
Chodziło mi oto czemu dostałeś tyle piw a nie oto ile masz lat...
Czyli dla ciebie stosowanie gimbaza itp., itd. to oznaka ubogiego słownictwa, ale użycie już gimnazjum jest górnolotna wypowiedzią...
Kolejna sprawa skoro znasz wszystkie klasyczne powiedzenia, zwroty, teksty to co ja Cię będę pouczał... Powiem więcej poproszę jakiś klasyczny joke z 1951, a nawet niech stracę z 1952... Bo ja szczerze powiem, że wszystkiego nie wiem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów