📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
guwnix91 napisał/a:
vs spierdalaj nic tu nie ma
proponuję poczytać fragment regulaminu o zaostrzeniu kar za wulgaryzmy nakazujące
Halman napisał/a:
proponuję poczytać fragment regulaminu o zaostrzeniu kar za wulgaryzmy nakazujące
Widzę, że po ostatnim warnie i nadchodzącym widmie przerwy w postowaniu, zacząłeś się mocno w regulamin zagłębiać. Jak tak dalej pójdzie to zaraz doktorat zrobisz (administracja mogłaby Cię nieźle strollować nadając unikalną rangę "Doktor nauk")
xv89 napisał/a:
Widzę, że po ostatnim warnie i nadchodzącym widmie przerwy w postowaniu, zacząłeś się mocno w regulamin zagłębiać. Jak tak dalej pójdzie to zaraz doktorat zrobisz (administracja mogłaby Cię nieźle strollować nadając unikalną rangę "Doktor nauk")
regulamin mam w małym palcu bez robienia doktoratu
Halman napisał/a:
regulamin mam w małym palcu bez robienia doktoratu
Zatem przyznajesz się do łamania regulaminu z premedytacją, w warunkach recydywy. Bana odpękasz w celi dla grypsujących?
xv89 napisał/a:
Zatem przyznajesz się do łamania regulaminu z premedytacją, w warunkach recydywy. Bana odpękasz w celi dla grypsujących?
odjeb się;
Takie równouprawnienie to ja szanuję
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów