Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozniej wpierdalamy caly ten syf i bedziemy wpierdalac jeszcze wiecej, po tym jak podpisalismy usatwe o GMO. Monsanto dazy do kontroli zywnosci na calym swiecie, stopniowo eliminujac ta naturalna.
Nie chcecie GMO --- będą wspomagacze, ukorzeniacze, środki owadobójcze, usztywniacze.....
GMO na prawdę nie gryzie tak bardzo jak mówią
A Super długie frytki ---> Najpierw się mieli ziemniaki, a potem formuje na linii produkcyjnej
Mówicie o naturalnej żywności - przy dzisiajszych warunkach pogodowych nic naturalnie już nie wyrośnie, tylko ugór, trzeba posypać, popryskać żeby mieć co zebrać
I jeszcze żeby wątpliwości nie było - nie mówię że jak będzie GMO to nie będzie wspomagaczy, będą, tylko że będzie po prostu ich mniej bo nie będą ąż tak potrzebne
Roundup nie ulega rozkladowi w glebie i wszystko w tym temacie.
Pozniej wpierdalamy caly ten syf i bedziemy wpierdalac jeszcze wiecej, po tym jak podpisalismy usatwe o GMO. Monsanto dazy do kontroli zywnosci na calym swiecie, stopniowo eliminujac ta naturalna.
W dupie byles gowno widziales. Z mila checia przyja bym Roundupa ktory zapobiegl by wylazeniu zielska z pomiedzy kostki. Niedosc ze chwasty to nawet trawa sie przedziera gdzie srednio raz w miesiacu musze podlewac roundupem zeby nie roslo jak glupie.
Zajebiście głupie jest to zdjęcie. Równie dobrze możecie wejść do jakiejś fabryki gdzie produkuje się wybielacze, zobaczyć że pracownicy dolewają składniki w takich maskach i twierdzić, że producent chce otruć użytkowników.
Zanim zaczniecie rozprzestrzeniać takie głupoty, zapoznajcie się z dwoma stwierdzeniami: retoryka i asertywność.
Podpowiem że nie, asertywność to nie jest umiejętność mówienia "nie".
nie wiem za co idioci dali Ci piwa, btw - wiesz cokolwiek o monsanto?
Nie jestem idiotą primo.
Secundo wystarczy odpowiedni obrazek i napis by sterować myślami ludzi, wywołać pozytywne/negatywne odczucia. Dla mnie śmierdzi tu debilnymi green-terrorystami.
Czy kiedykolwiek byłeś na jakiejkolwiek uprawie? Każdy rolnik (chyba, że wypity) przelewa/wlewa do zbiorników, jakikolwiek by to był pestycyd w takim kombinezonie, żeby nie odwalił kity od wdychania tego syfu. Jeżeli nie potrafisz tego zrozumieć poszukaj sobie któryś z odcinków dr House (chyba Twój poziom) był o dzieciaku zatrutym pestycydami. Ponadto ktoś wspominał już o czasie karencji tych środków poczytaj to sobie.
Tak oglądałem te filmiki i myślę, że jako biotechnolog znam tą firme i GMO o wiele lepiej od Ciebie. Co nie oznacza, że pochwalam politykę monsanto.
Na obrazku nie ma wzmiance o Roundupie, co nie zmienia faktu, że nie jest tak biodegradowalny jak zakładano (ale jest w przeciwieństwie do DDT.) Związek jest ten znany od o ile pamiętam 1970 ale nadal nie ma jednoznacznych wyników badań nad szkodliwością (te badania z filmiku można brać pod uwagę z dystansem, potrzebne są szerokoskalowe badania).
Zajebiście głupie jest to zdjęcie. Równie dobrze możecie wejść do jakiejś fabryki gdzie produkuje się wybielacze, zobaczyć że pracownicy dolewają składniki w takich maskach i twierdzić, że producent chce otruć użytkowników.
Zanim zaczniecie rozprzestrzeniać takie głupoty, zapoznajcie się z dwoma stwierdzeniami: retoryka i asertywność.
Podpowiem że nie, asertywność to nie jest umiejętność mówienia "nie".
Zajebiście głupi to jest twój post. Bo z twojej wypowiedzi wynikają dwie rzeczy:
1. mylisz środki czystości z jedzeniem
2. uważasz obecnie sprzedawaną żywność za zdrową
Dużo się o tym mówi i nie dlatego że się robi nagonkę i rozsiewa plotki tylko dlatego ze faktycznie szprycują nas syfem.. Ogarnij się. Może jeszcze uważasz że obecnie stosowane szczepienia dla dzieci są dobre i służą zdrowiu?... a zresztą co ja będę się tu rozwodził jak ktoś nie wie to jego problem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów