Ciekawostka dla lubiących napoje typu MONSTER ! Jesteś fanem tego napoju ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ale potwór!
wciąż lubie!
co chłopaki mają nie lubić, jak od tego ewidentnie kutasy rosną
Nie lękajcie się - to wystaje kawałek jakiegoś ciucha. Choć trzeba przyznać, że budzi niepokój.
Ciuch, nie ciuch!? Spalić to coś! Popioły przemielić, i nakarmić nimi kozy i jeszcze raz, na wszelki wypadek spalić, popioły rozpuścić w kwasie, zneutralizować ługiem, zliofilizować, zapakować próżniowo w hermetyczny woreczek ze struną, umieścić w słoiku typu wek, żeby dziadostwo nie odkręciło pokrywki od środka i wysłać na ciemną stronę księżyca, żeby nigdy na ziemi nikt nie był zagrożony patrzeniem na to coś!!
tnemyrepske, Ty to chyba sie z kwejka urwałeś... Tutaj kobiety z członkami są na porządku dziennym
@ Abortator666
Nie z kwejka ani niczego innego, ale faktycznie wyrwało mi się więc i tak przepraszam
To przez obezwładniającą słabość do strojów w takich klimatach, systemy ostrzegania uaktywniły się i stąd nadmierna reakcja
Nie z kwejka ani niczego innego, ale faktycznie wyrwało mi się więc i tak przepraszam
To przez obezwładniającą słabość do strojów w takich klimatach, systemy ostrzegania uaktywniły się i stąd nadmierna reakcja
chciałbym zauważyć że to jest tylko tak padający cień na jedno udo, sukienka jest po prostu "pociachana" z góry na dół, iluzja optyczna, to tylko ja to odkryłem czy wy sobie jaja robicie? chyba tylko vass to odkrył ale nie zaintonował tego dokładnie ;p dobra, wiem, głupi jestem, jechać po mnie
Od widoku innego kutasa ? Chyba nie bardzo dziewczynko...
@grakin - racja, ciuch. ale jak ktoś widzi kobiety tylko w jpg`ach to myśli inaczej
Człowiek już rozpina spodnie a to iluzja optyczna, za coś takiego powinny być warny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów