Z dwojga zlego, niech sie cieszy, ze to pierdolnelo teraz, a nie pozniej.
Co za różnica?
Kurwa, jaki salon
Zawsze się zastanawiałem jak to jest,że amerykanie mają takie duże domy. Ten salon jest większy niż 2 mieszkania w Polsce.
Skąd oni tyle kasy na to mają?
Zawsze się zastanawiałem jak to jest,że amerykanie mają takie duże domy. Ten salon jest większy niż 2 mieszkania w Polsce.
Skąd oni tyle kasy na to mają?
Wydaje się, u nas też zmienia się koncepcja budowania z piętrowych na parterowe z otwarta przestrzenią i taki domek 150m2 w parterze wygląda, że ma ogromny salon z kuchnią, ponadto kiedyś robiło się kilka pokoi, bo goście, bo dzieci się ożenią itd a teraz chuja pokoi robi się pod ilość domowników a reszta przestrzeni otwarta.
A mieszkań w wylęgarniach zwanymi blokami to nie ma co porównywać...
Wydaje się, u nas też zmienia się koncepcja budowania z piętrowych na parterowe z otwarta przestrzenią i taki domek 150m2 w parterze wygląda, że ma ogromny salon z kuchnią, ponadto kiedyś robiło się kilka pokoi, bo goście, bo dzieci się ożenią itd a teraz chuja pokoi robi się pod ilość domowników a reszta przestrzeni otwarta.
A mieszkań w wylęgarniach zwanymi blokami to nie ma co porównywać...
Otóż nie. To po prostu jest dom wynajmowany przez kilku dzianych streamerów, założyli sobie jakąś tam spółkę i robią filmiki na jewtuba.
Otóż nie. To po prostu jest dom wynajmowany przez kilku dzianych streamerów, założyli sobie jakąś tam spółkę i robią filmiki na jewtuba.
Co to ma do rzeczy? Ja mówię w jakiej koncepcji jest wybudowany to do czego go ktoś wynajmuje kompletnie nie zmienia faktu w jakim układzie właściciel go wybudował...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów