Jeden z lepszych skeczy w wykonaniu Monthy Pythona.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przecież to w ogóle nie jest śmieszne, powiedziałbym nawet żałosne.
Ale ten kamerzysta szybko rusza tą kamerą na te boki , ja bym nie nadążył
Pan Fasola
rocznik '86 i nadal nie dorosłeś do Monty Pythona? nie chcesz, uwierz mi, nie chcesz bym miał Cię na równi z moim współlokatorem ;]
rocznik '86 i nadal nie dorosłeś do Monty Pythona? nie chcesz, uwierz mi, nie chcesz bym miał Cię na równi z moim współlokatorem ;]
@up
ja też mam nadzieję, że on tylko trolluje
chociaż.... ktoś musiał głosować na kaczyńskiego przecież
ja też mam nadzieję, że on tylko trolluje
chociaż.... ktoś musiał głosować na kaczyńskiego przecież
Ja z niej mogę wychodzić, a Ciebie w niej zamknęli na klucz, że się tak ciskasz szowinisto?
Basika063 napisał/a:
Ja z niej mogę wychodzić, a Ciebie w niej zamknęli na klucz, że się tak ciskasz szowinisto?
Jesteś doskonałym przykładem postępu cywilizacji. Dawniej kobiety prały, gotowały i pomagały mężczyznom zdobywać potomków i inne różne przedmioty(czasem szersze, czasem węższe). A teraz nie dość, że mówią, to jeszcze narzekają że praw za mało mają... a to że kuchenka ma tylko 4 palniki, a to że w pralka za głośno pierze, a to że piachu nabrała. Potwierdza się również teza, jakoby ludzkość dążyła do własnego unicestwienia. Jak tu kurwa pieprzyć, kiedy coś ci do ucha ciągle ryczy że ta z pod piątki to od męża nowy fartuch dostała. Zaraza
do własnych matek też tak pewnie się zwracają, do zwykłych szmat, i zlewów na spermę które ich rodziły prały i robiły obiady, to jest pocieszne
napierdalacie na użytkowniczki a prawdziwe, szmaty i kurwy łańcuchami przykute do kuchni macie w domach, i mówcie do nich mamo
napierdalacie na użytkowniczki a prawdziwe, szmaty i kurwy łańcuchami przykute do kuchni macie w domach, i mówcie do nich mamo
Basika063 a ktoś twierdzi, że nie możesz z niej wychodzić? Wyjść z kuchni żeby umyć monitor możesz ale korzystanie z niego to poważne wykroczenie. Mam nadzieje, że nikt cię nie przyłapał.
Madame du Barry obrażać samą siebie... Wstyd. Lepiej idź do kuchni.
Madame du Barry obrażać samą siebie... Wstyd. Lepiej idź do kuchni.
Nemayu, masz 31 lat? chyba tyla lat to trzymała cie własna matka w piwnicy i widzę mścisz się na forach, śmieszny pajacyku na gumeczkach
to co piszesz o kobietach obraża przede wszystkim kobietę które wydała cie na świat
to co piszesz o kobietach obraża przede wszystkim kobietę które wydała cie na świat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów