Pamiętam jak kiedyś wracałem 400km (pks-pociąg-autobus) z gównem na zwieraczu a popuściłem dopiero otwierając drzwi do własnego kibla. Dupa to poprostu czuje
Sranie zawsze rośnie proporcjonalnie do odległości od własnego kibla. Takie prawo natury.
Pamiętam jak kiedyś wracałem 400km (pks-pociąg-autobus) z gównem na zwieraczu a popuściłem dopiero otwierając drzwi do własnego kibla. Dupa to poprostu czuje
XDDD
Sranie zawsze rośnie proporcjonalnie do odległości od własnego kibla. Takie prawo natury.
Łap piwo obsrańcu, rozbawiłeś mnie do łez
Raczej odwrotnie...
Jak mnie to wkurwia. Siedzi jakaś pizda leniwa na kanapie co dłubie sobie w dupie cały dzień i zamiast szybko otworzyć, bo syna sraka ciśnie to nie.
Masz racje to strasznie denerwujące, mogła zapobiec tragedii. Pytam się, ilu jeszcze synów będzie musiało zasrać werandę przez opieszałość własnych matek?
Raczej odwrotnie...
Racja, mój błąd. Miało być odwrotnie proporcjonalnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów