📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
z nimi sprzątałbym pokój codziennie
Basika063 napisał/a:
Z nimi to byś się ciągle brędzlował.
nie wiem kto by chcial sie bredzlowac przy takich laskach...
na miejscu faceta od razu bym ruchala
Cthulhu napisał/a:
z nimi sprzątałbym pokój codziennie
Akurat, po dwóch godzinach miałbyś burdel
one sie opierdalaja a nie sprzatają, mieszkanie ma być czyste a nie wypełnione seksem. pffff
"na miejscu faceta od razu bym ruchala" jakby to bylo takie proste to kazdy facet by odrazu ruchal...Najpierw szmery bajery, podchody itp kolacja i dopiero lupucupu. Jestes baba a nie wiesz ze taka to ma kolejnosc ??
Matheeus, żal mi Cie z powodu takiego sposobu myślenia
Nie wiruje się mopem w powietrzu, bo się chlapie wszystko dookoła!
Zapraszamy panie do akademika, tak pięknie to już nie będzie
Ale kuchni juz nie posprzątały
Co to ma kurwa być? Ja się pytam. Może jeszcze filmiki z ruchańskiem zaczniemy na sadistica wrzucać?
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-07-01, 10:43 ]
Milcz nierobie
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-07-01, 10:43 ]
Milcz nierobie
"na miejscu faceta od razu bym ruchala" jakby to bylo takie proste to kazdy facet by odrazu ruchal...Najpierw szmery bajery, podchody itp kolacja i dopiero lupucupu. Jestes baba a nie wiesz ze taka to ma kolejnosc ??
Źle... najpierw seks a później czekasz aż zrobi Ci śniadanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów