📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to nie mógł zapytac co mu kupić to by powiedzial ze kebaba a pewnie najtansze co bylo wzial czyli zapiekanke i jak sie ma bezdomny tym najesc jak caly dzien nic nie jadl
Jakiś czas temu były wyścigi kto szybciej wrzuci nowy odcinek AddBustera, Kapitana Bombę potem Kotarskiego następnie Maxa Kolonko a teraz wszystkie filmiki Dzikiego Trenera będziecie tu wrzucać dla wirtualnych piwek?
KebabRemover napisał/a:
to nie mógł zapytac co mu kupić to by powiedzial ze kebaba a pewnie najtansze co bylo wzial czyli zapiekanke i jak sie ma bezdomny tym najesc jak caly dzien nic nie jadl
może jeszcze kawior z szampanem schodzonym mu kupisz jak ci menel powie?
Flodzia napisał/a:
a teraz wszystkie filmiki Dzikiego Trenera będziecie tu wrzucać?
tak a bo co? zakaz jest?
Et tu, Brute, contra me?
Halman....chlopie, myslalem, ze nie doczekam tej chwili , ze to Ty wrzcisz jakies gowno z opowiesciami dla gimbazy.
Halman....chlopie, myslalem, ze nie doczekam tej chwili , ze to Ty wrzcisz jakies gowno z opowiesciami dla gimbazy.
0_rafiks_0 napisał/a:
jestem wszechstronnie uzdolniony...
Halman napisał/a:
tak a bo co? zakaz jest?
... ale ma dziewczyna rację, nie spodziewałbym się po Tobie dobry człowieku, że wrzucisz tu tego jutubkowego niedorozwoja. Wstydź się.
Cicha obietnica braku podobnej wrzutki w przyszlosci plus seria zacnych tematow w temacie sadolowym i rysa zostanie zmazana for sure
od kilku dobrych lat wszystko na to wskazuje ze jest to portal najwyraźniej targetowany dla gimbazy ale poddaje się krytyce.
Również z szacunkiem ziom. Nie spodziewałbym się po Tobie, że to wrzucisz. Wypierdol to dziadostwo jak jeszcze możesz- każdemu się może zdarzyć pomyłka
Heh i pewnie jeszcze co drugi gość poproszony o jedzenie, kupuje mu zapiekanke
na biednego nie wygląda, mógł mu kupić już tego kebaba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów