📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym się śmiał na jego miejscu jakby robili ze mnie poważnego biznesmena stawiającego szklane pałace.
agoth napisał/a:
Też bym się śmiał na jego miejscu jakby robili ze mnie poważnego biznesmena stawiającego szklane pałace.
sam mówił że on zapłaci itd , wszystko jest nagrane
Ciężko mi w to uwierzyć. Można linka do nagrania?
Na słowo i wiarę nic nie przyjmuję odkąd dowiedziałem się że mnie w chuja ze św Mikołajem robiono.
Na słowo i wiarę nic nie przyjmuję odkąd dowiedziałem się że mnie w chuja ze św Mikołajem robiono.
mojanoga napisał/a:
sam mówił że on zapłaci itd , wszystko jest nagrane
No i w sumie miał rację. Skąd mają politycy pieniądze? Od społeczeństwa z podatków.
Mi też trudno uwierzyć, że jeden z najbliższych ludzi Kaczyńskiego to agent SB - Kazimierz Kujda
agoth napisał/a:
Fakt - to rzeczywicscie raczej rodzaj drobnego cwaniaczka a nie poważnego/uczciwego biznesmena który wypłaca pracownikom kasę nie bierze kopert pod stołem 'dla ksiedza' i nie zatrudnia SB-ków na kluczowych stanowiskach
To ze kaczor nie nabrał sie na fakture wystawiona na spiraconym programie komputerowym przez firmę krzak zarejestrowana na Cyprze to chyba dobrze.
Niedobrze, natomiast ze politycy moga krecic takie biznesy bedac w zarzadzie fundacji czy innych spółek. Albo że wykazuja taka roztropność dbajac o własny biznes gdy przy rzadzeniu państwem daja sie rozgrywac jak dzieci marksistom z UE czy Żydkom. Czemu tam nie sa tak sprytni?
Niedobrze, natomiast ze politycy moga krecic takie biznesy bedac w zarzadzie fundacji czy innych spółek. Albo że wykazuja taka roztropność dbajac o własny biznes gdy przy rzadzeniu państwem daja sie rozgrywac jak dzieci marksistom z UE czy Żydkom. Czemu tam nie sa tak sprytni?
@up jeszcze swietniej byłoby gdyby ten uczciwy obywatel po prostu nie kręcił lodów metodą na słupa (wraz z rodzinką wykorzystującą spiracony software poprzez firme krzak zarejestrowaną na Cyprze)
SQRW3L_ponury napisał/a:
@up jeszcze swietniej byłoby gdyby ten uczciwy obywatel po prostu nie kręcił lodów metodą na słupa (wraz z rodzinką wykorzystującą spiracony software poprzez firme krzak zarejestrowaną na Cyprze)
Ale że co? kaczor sam sobie fakture wystawił? Tego jeszcze niee grali.
poligon6 napisał/a:
Ale że co? kaczor sam sobie fakture wystawił? Tego jeszcze niee grali.
Tusk z giertychem ją wystawili... a jeszcze wczesniej wstawili do familii tego cypryjskiego austriaka...
no i pania basie na słupa chamy przeflancowały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów