Gorąco polecam, osoba zaburzona psychicznie odsiadująca wyrok, opowiada o sexie z martwą kobietą itp. Prawdziwy sadol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z gorętszych tematów ostatnio, więcej tego typu stuffu by się przydało
Do gazu gnoja, przecież to już nie człowiek.
matik1993 napisał/a:
Kodeks Hammurabiego, "Oko za oko, ząb za ząb" Powinna być kara śmierci w takich wypadkach.
Ja pierdolę... na chuj piszesz retardzie o kodeksie ? Kiedy to w tym przypadku, powinni go najpierw wyruchać w dupę, a później zabić. Albo jak ktoś już napisał... powinni takich do roboty zaciągnąć jak najprawdziwszego, murzyńskiego niewolnika!
Dla mnie to jest taki zajebisty pomysł, że codziennie ubolewam i na serio nie wiem, jak można takich zwyroli utrzymywać za nasze pieniądze. Oni powinni nam za wyrządzone zbrodnie, ułatwiać życie. Drogi budować skurwole! W kopalni zamiast porządnych ludzi, to takich... a porządnych ludzi zwolnić z popierdolonego podatku, na rzecz takich zwyroli... nfz zusów o ja pierdolę za daleko zabrnąłem, bo musiałbym tu nakurwić w chuj tekstu, o tym jaki ten kraj jest popierdolony, a skończyłbym na całym świecie.
Chory psychicznie, co nie zmienia faktu że niebezpieczny, nieużyteczny i kompletnie niereformowalny. To po co taki człowiek żyje, po co taki człowiek żyje jak ten chwast ? Pociągać za nogę za samochodem, na koniec polać benzyną i podpalić. Nie ma dla niego zmiłowania. Mam nadzieje ze długo po tym świecie nie pochodzi.
ja bym go na ulice nie wypuścił.. na pewno nie bez kajdanek, smyczy i kagańca
Ciekaw jestem jak te jego "pamiętniki" wyglądają ..i właśnie dla takich ludzi jednak powinno się przywrócić karę śmierci w Polsce ..
Drogi pamietniczku.
To byl wspanialy dzien, wlasnie dzisiaj stracilem dziewictwo z trupem, tata bedzie ze mnie dumny.
To byl wspanialy dzien, wlasnie dzisiaj stracilem dziewictwo z trupem, tata bedzie ze mnie dumny.
adolf by sie przydal utylizowal by takich smieci spolecznych
lajtowy napisał/a:
Podziwiam tego reportera, że siedzi z nim twarz w twarz w odległości pół metra. Sam jego wzrok jest tak popierdolony, że wolałbym wywiad przeprowadzać z odległości 5 metrów i gość musiałby być skuty i unieruchomiony.
zapamiętaj że gwałciciele to tchórze boją się własnego cienia
Nareszcie materiał w duchu tegoż portalu. Oby więcej takiego stuffu, mniej polityki i betonowych kawałów.
Przygłup, ale inspirujący.
Przygłup, ale inspirujący.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów