18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Morderca i gwałciciel
Brutal90 • 2013-01-07, 15:49
Gorąco polecam, osoba zaburzona psychicznie odsiadująca wyrok, opowiada o sexie z martwą kobietą itp. Prawdziwy sadol

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
bwg92 2013-01-08, 1:54
przeciez takie kurwy powinno sie zabijac. ja pierdole. co za sens trzymac takie scierwo w wiezieniu?!
Zgłoś
hienamas 2013-01-08, 2:22
Przypomina mi się moje dzieciństwo:)
Zgłoś
Darkstep 2013-01-08, 2:32
Zagazowałbym
Zgłoś
K................r 2013-01-08, 2:50 1
marcinek6000 napisał/a:

czemu mówicie, że wychodzi na wolność, żeby nie chodzić do lasu, żeby uważać, itd. skoro mówią na końcu, że po więzieniu będzie do końca życia siedział w świrobazie?

Bo część osób jest podobnie jak Leszek, 'lekko upośledzona' i nie potrafi wytrzymać do napisów końcowych
Zgłoś
P................n 2013-01-08, 3:06
aargh napisał/a:

I takie kurwy trzeba utrzymywac z podatkow ! Krew mnie kurwa zalewa !

To wypierdalaj do !rlandii, waszego kraju miodem płynącym..
Krew mnie kurwa zalewa jak widzę narzekających debili którzy siedzą w domu i TYLKO potrafią mówić/pisać jak im w Polsce źle!
Ewentualnie było iść kurwa za pedofila(księdza) a nie teraz narzekać że opłacasz gwałcicieli, lub zacznij chuju gwałcić będą i Ciebie opłacali

bwg92 napisał/a:

przeciez takie kurwy powinno sie zabijac. ja pierdole. co za sens trzymac takie scierwo w wiezieniu?!

Taki sam sens jak takie ścierwo jak ty matka trzyma w domu.
Zgłoś
K................P 2013-01-08, 3:17 1
Play-again napisał/a:

To wypierdalaj do !rlandii, waszego kraju miodem płynącym..
Krew mnie kurwa zalewa jak widzę narzekających debili którzy siedzą w domu i TYLKO potrafią mówić/pisać jak im w Polsce źle!
Ewentualnie było iść kurwa za pedofila(księdza) a nie teraz narzekać że opłacasz gwałcicieli, lub zacznij chuju gwałcić będą i Ciebie opłacali

Taki sam sens jak takie ścierwo jak ty matka trzyma w domu.

Ciekawe kogo to multi
Zgłoś
Pan Prezes 2013-01-08, 3:32
To jak stałem tak ją jebłem młotkiem:D

I dlatego kurwa każdy facet na 18 powinien dziwke dostać i se ulżyć!
Zgłoś
d................6 2013-01-08, 4:53 1
No kurwa w końcu coś porządnego czego jeszcze idzie wysłuchać z zaciekawieniem a nie jakieś różowe jednorożce kotki i inne gówna
Zgłoś
jon81 2013-01-08, 9:25
Tez sie zastanawiam po co TO trzymac przy zyciu.
Mi by bylo szkoda nawet kuli czy pradu na takiego zjeba...
Szpadlem albo siekierka w leb i do piachu
Zgłoś
K................a 2013-01-08, 10:33
jon81 napisał/a:

Tez sie zastanawiam po co TO trzymac przy zyciu.
Mi by bylo szkoda nawet kuli czy pradu na takiego zjeba...
Szpadlem albo siekierka w leb i do piachu

1) Przetrzymywanie to większa kara jak KS
2) KS paradoksalnie może doprowadzić więźnia do wniosku że nie ma nic do stracenia

Oba te powody to gówno, Amerykanie rozwiązali to w ten sposób, że jednego na iluś tam nie wieszają, więc reszta ma cały czas nadzieje że przeżyje. Trochę ich potrzymają żeby sie powyżywać a na końcu czapa

Tutaj chodzi o coś innego. On mógł zabić tyle osób, że trzymają go na wszelki wypadek jakby coś wyszło.

grandevil napisał/a:

Ty Marian, to jest ten Nasz?

Chlebson napisał/a:

Sam sposób wypowiedzi Wampira sugeruje mocne skrzywienie psychiczne... z jednej strony to potwór a z drugiej to sfrustrowany seksualnie człowieczek... ciężko jest go jednoznacznie ocenić.

I tutaj dotarłeś do sedna. Coś jest nie tak z naszym systemem ocen takich ludzi.

Nygus666 napisał/a:

Od pierwszej sekundy słychać, że to jest mentalnie przedszkolak, nakręcany robocik bez uczuć wyższych, chłoniący z otoczenia jedyne suche informacje i nic więcej. Nie usprawiedliwiam go, ale nienawidzić też nie potrafię.

Od początku jak mi to napisałeś przypomniały mi się efekty KUBARK I weź teraz bracie oceń co było po czym i co się stało
Zgłoś
piotrekpiotrek 2013-01-08, 12:04
2x letni prawiczek-rencista, ofiara 17 lat. Zamiast zapłacić w sklepie wolał wydać na lalke gumową 600tys Chciał podupczyć to mógł w byle burdelu skorzystać, zakończenie tylko byłoby inne. Taki system prawny, w trakcie śledztwa mogli go zastrzelić tak jak chciała matka ofiary no ale ważne są statystyki i wykrywalność. Samo więzienie jest gorsze od KS, oprócz kosztów jego utrzymania było wiele innych kosztów operacyjnych /seria niewyjaśnionych przestępstw../ , sądowych itd. Straszny niedorozwój , jak opisuje rodzine.. zabił bo zlitowała się nad kretynem. "POPROSIŁ" i dała mu trochę pasztetowej i kawałek chleba. Tak się akurat złożyło że musiał zamordować. 13.03 jaki uśmiechnięty.. To jest istota która uchowała się w lesie, za karę powinni osadzić go w paśniku dla jeleni ogrodzonym drutem kolczastym. btw. w 18;10 mówi coś w stylu że wina jest szwagra bo mu zajumał lalke. Cała rodzina współwinna a tylko jeden debil na wakacjach w ZK.
Zgłoś
Janóż 2013-01-08, 15:23
Koleć co przeprowadza wywiad jest mega odważny. Ja siedząc przed monitorem i oglądając morde tego wampira czuje ciary na karku ...
Zgłoś
Koperek 2013-01-08, 17:13
Cytat:

"Od początku 2013 roku więzienia zaczną opuszczać zbrodniarze sprzed lat...

Wśród nich jest m.in. "Szatan z Piotrkowa”, czyli Mariusz Trynkiewicz, który zgwałcił i zamordował 4 chłopców w wieku od 11 do 13 lat. Wyjdzie na wolność w lutym 2014 roku. Z kolei Leszek Pękalski, zwany "Wampirem z Bytowa”, oskarżony o 17 zabójstw, zakończy odsiadkę w 2017 roku."

sfora.pl/Seryjni-mordercy-i-gwalciciele-wyjda-z-polskich-wiezien-Beda-...

Niestety artykuł świeższy niż materiał z tvnu.
Zgłoś
Tester 2013-01-08, 20:17
Pierwszy raz w życiu w wieku 27 lat, z martwą bo żywa go nie chciała... Jak ja tu patrze to na Sadisticu tego typu materiałów jest na pęczki
Zgłoś
P................r 2013-01-08, 20:44
Rychu peja zapuścił wąsa?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem