Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
czemu mówicie, że wychodzi na wolność, żeby nie chodzić do lasu, żeby uważać, itd. skoro mówią na końcu, że po więzieniu będzie do końca życia siedział w świrobazie?
Bo część osób jest podobnie jak Leszek, 'lekko upośledzona' i nie potrafi wytrzymać do napisów końcowych
I takie kurwy trzeba utrzymywac z podatkow ! Krew mnie kurwa zalewa !
To wypierdalaj do !rlandii, waszego kraju miodem płynącym..
Krew mnie kurwa zalewa jak widzę narzekających debili którzy siedzą w domu i TYLKO potrafią mówić/pisać jak im w Polsce źle!
Ewentualnie było iść kurwa za pedofila(księdza) a nie teraz narzekać że opłacasz gwałcicieli, lub zacznij chuju gwałcić będą i Ciebie opłacali
przeciez takie kurwy powinno sie zabijac. ja pierdole. co za sens trzymac takie scierwo w wiezieniu?!
Taki sam sens jak takie ścierwo jak ty matka trzyma w domu.
To wypierdalaj do !rlandii, waszego kraju miodem płynącym..
Krew mnie kurwa zalewa jak widzę narzekających debili którzy siedzą w domu i TYLKO potrafią mówić/pisać jak im w Polsce źle!
Ewentualnie było iść kurwa za pedofila(księdza) a nie teraz narzekać że opłacasz gwałcicieli, lub zacznij chuju gwałcić będą i Ciebie opłacali
Taki sam sens jak takie ścierwo jak ty matka trzyma w domu.
Ciekawe kogo to multi
I dlatego kurwa każdy facet na 18 powinien dziwke dostać i se ulżyć!
Mi by bylo szkoda nawet kuli czy pradu na takiego zjeba...
Szpadlem albo siekierka w leb i do piachu
Tez sie zastanawiam po co TO trzymac przy zyciu.
Mi by bylo szkoda nawet kuli czy pradu na takiego zjeba...
Szpadlem albo siekierka w leb i do piachu
1) Przetrzymywanie to większa kara jak KS
2) KS paradoksalnie może doprowadzić więźnia do wniosku że nie ma nic do stracenia
Oba te powody to gówno, Amerykanie rozwiązali to w ten sposób, że jednego na iluś tam nie wieszają, więc reszta ma cały czas nadzieje że przeżyje. Trochę ich potrzymają żeby sie powyżywać a na końcu czapa
Tutaj chodzi o coś innego. On mógł zabić tyle osób, że trzymają go na wszelki wypadek jakby coś wyszło.
Ty Marian, to jest ten Nasz?
Sam sposób wypowiedzi Wampira sugeruje mocne skrzywienie psychiczne... z jednej strony to potwór a z drugiej to sfrustrowany seksualnie człowieczek... ciężko jest go jednoznacznie ocenić.
I tutaj dotarłeś do sedna. Coś jest nie tak z naszym systemem ocen takich ludzi.
Od pierwszej sekundy słychać, że to jest mentalnie przedszkolak, nakręcany robocik bez uczuć wyższych, chłoniący z otoczenia jedyne suche informacje i nic więcej. Nie usprawiedliwiam go, ale nienawidzić też nie potrafię.
Od początku jak mi to napisałeś przypomniały mi się efekty KUBARK I weź teraz bracie oceń co było po czym i co się stało
"Od początku 2013 roku więzienia zaczną opuszczać zbrodniarze sprzed lat...
Wśród nich jest m.in. "Szatan z Piotrkowa”, czyli Mariusz Trynkiewicz, który zgwałcił i zamordował 4 chłopców w wieku od 11 do 13 lat. Wyjdzie na wolność w lutym 2014 roku. Z kolei Leszek Pękalski, zwany "Wampirem z Bytowa”, oskarżony o 17 zabójstw, zakończy odsiadkę w 2017 roku."
sfora.pl/Seryjni-mordercy-i-gwalciciele-wyjda-z-polskich-wiezien-Beda-...
Niestety artykuł świeższy niż materiał z tvnu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów