Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czemu mówicie, że wychodzi na wolność, żeby nie chodzić do lasu, żeby uważać, itd. skoro mówią na końcu, że po więzieniu będzie do końca życia siedział w świrobazie?
Bo część osób jest podobnie jak Leszek, 'lekko upośledzona' i nie potrafi wytrzymać do napisów końcowych
I takie kurwy trzeba utrzymywac z podatkow ! Krew mnie kurwa zalewa !
To wypierdalaj do !rlandii, waszego kraju miodem płynącym..
Krew mnie kurwa zalewa jak widzę narzekających debili którzy siedzą w domu i TYLKO potrafią mówić/pisać jak im w Polsce źle!
Ewentualnie było iść kurwa za pedofila(księdza) a nie teraz narzekać że opłacasz gwałcicieli, lub zacznij chuju gwałcić będą i Ciebie opłacali
przeciez takie kurwy powinno sie zabijac. ja pierdole. co za sens trzymac takie scierwo w wiezieniu?!
Taki sam sens jak takie ścierwo jak ty matka trzyma w domu.
To wypierdalaj do !rlandii, waszego kraju miodem płynącym..
Krew mnie kurwa zalewa jak widzę narzekających debili którzy siedzą w domu i TYLKO potrafią mówić/pisać jak im w Polsce źle!
Ewentualnie było iść kurwa za pedofila(księdza) a nie teraz narzekać że opłacasz gwałcicieli, lub zacznij chuju gwałcić będą i Ciebie opłacali
Taki sam sens jak takie ścierwo jak ty matka trzyma w domu.
Ciekawe kogo to multi
I dlatego kurwa każdy facet na 18 powinien dziwke dostać i se ulżyć!
Mi by bylo szkoda nawet kuli czy pradu na takiego zjeba...
Szpadlem albo siekierka w leb i do piachu
Tez sie zastanawiam po co TO trzymac przy zyciu.
Mi by bylo szkoda nawet kuli czy pradu na takiego zjeba...
Szpadlem albo siekierka w leb i do piachu
1) Przetrzymywanie to większa kara jak KS
2) KS paradoksalnie może doprowadzić więźnia do wniosku że nie ma nic do stracenia
Oba te powody to gówno, Amerykanie rozwiązali to w ten sposób, że jednego na iluś tam nie wieszają, więc reszta ma cały czas nadzieje że przeżyje. Trochę ich potrzymają żeby sie powyżywać a na końcu czapa
Tutaj chodzi o coś innego. On mógł zabić tyle osób, że trzymają go na wszelki wypadek jakby coś wyszło.
Ty Marian, to jest ten Nasz?
Sam sposób wypowiedzi Wampira sugeruje mocne skrzywienie psychiczne... z jednej strony to potwór a z drugiej to sfrustrowany seksualnie człowieczek... ciężko jest go jednoznacznie ocenić.
I tutaj dotarłeś do sedna. Coś jest nie tak z naszym systemem ocen takich ludzi.
Od pierwszej sekundy słychać, że to jest mentalnie przedszkolak, nakręcany robocik bez uczuć wyższych, chłoniący z otoczenia jedyne suche informacje i nic więcej. Nie usprawiedliwiam go, ale nienawidzić też nie potrafię.
Od początku jak mi to napisałeś przypomniały mi się efekty KUBARK I weź teraz bracie oceń co było po czym i co się stało
"Od początku 2013 roku więzienia zaczną opuszczać zbrodniarze sprzed lat...
Wśród nich jest m.in. "Szatan z Piotrkowa”, czyli Mariusz Trynkiewicz, który zgwałcił i zamordował 4 chłopców w wieku od 11 do 13 lat. Wyjdzie na wolność w lutym 2014 roku. Z kolei Leszek Pękalski, zwany "Wampirem z Bytowa”, oskarżony o 17 zabójstw, zakończy odsiadkę w 2017 roku."
sfora.pl/Seryjni-mordercy-i-gwalciciele-wyjda-z-polskich-wiezien-Beda-...
Niestety artykuł świeższy niż materiał z tvnu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów