18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Pamiętacie tego pana?

Dzisiaj sąd ogłosił wyrok. Dożywocie dla niego, a dla towarzysza minimum 45 lat.

Cytat:

Michael Adebolajo has been given a whole-life term and Michael Adebowale has been jailed for a minimum of 45 years for murdering Fusilier Lee Rigby.

bbc.co.uk/news/uk-26357007

edit:
Na sali po wyroku krzyczeli Allah Akbar i że nie rozumiemy Islamu Jeden z nich nawet powiedział że ameryka nie będzie bezpieczna.

Cytat:

Adebowale said: "I swear by Allah that America will not be safe."

Kilka osób z bnp pod sądem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PrsDBW 2014-02-26, 19:35
Ale jak to!? Skandal! Toć oni niewinni
Zgłoś
ulifont 2014-02-26, 20:07 5
najlepsze jest to, żę pod filmikiem z "akcji" tego pana, ludzie pisali, że ma racje i mądrze gada. Faktem jest że czarnuch niegłupi, ale czy warto mordować w swoim karmniku? Zawsze może spierdolić do gwałconych i ciemiężonych gównomaninów.
Zgłoś
S................l 2014-02-26, 20:56 21
Idioci. Kara śmierci? Oni właśnie tego chcą. Zostaną w ten sposób męczennikami jeszcze. Łagry i niech pracują do końca swych dni w pocie czoła, jak na bambusy przystało.
Zgłoś
x................s 2014-02-26, 21:20 1
no to czekamy na zamieszki w londynie.
Zgłoś
Mojoo 2014-02-26, 22:13 1
ja bym się mniej martwił wyrokiem, a bardziej tym, że wszyscy będą mnie kojarzyli z tym wielkim syfem na czole,
mowa o panu na zdjęciu po lewej:P
Zgłoś
Pan_Generał 2014-02-26, 22:18 1
xts napisał/a:

no to czekamy na zamieszki w londynie.

Chyba w Twojej wyobraźni
Zgłoś
misiorysio 2014-02-26, 22:44
jaką jebany ma krostę!
Zgłoś
dzarul 2014-02-26, 23:13 3
Jebane czarne, niewyparzone mordy!!! Czasami tęskno za czasami, kiedy takie coś wieszano od razu na drzewie!
Zgłoś
Sytri 2014-02-26, 23:24 3
Kurwa dopiero teraz? To co władze brytyjskie sobie herbatkę popijały przez ten cały czas ? Powinni od razu
im łuby przy samej dupie upierdolić i do dołu razem z odchodami. Ale nie jebane urzędasy najpierw muszą fejm i kase zgarnąć a wyrok później
Zgłoś
k................8 2014-02-26, 23:25 1
Czarny powinien znać swoje miejsce i dla takich właśnie powinny działać obozy typu Oświęcim czy Łagry.
Zgłoś
Modrzew88 2014-02-26, 23:32
Ma guza na czole, widać, że z in vitro.
Zgłoś
S................l 2014-02-26, 23:32 5
A co do obozów pracy - mam pomysł - pracowanie przy przewożeniu i rozładunku wieprzowiny, żeby się dobrze w niej umorusali
Zgłoś
Pan_Generał 2014-02-26, 23:36 4
kawałchuja88 napisał/a:

Czarny powinien znać swoje miejsce i dla takich właśnie powinny działać obozy typu Oświęcim czy Łagry.

dokładnie, kara śmierci to pikuś przy rąbaniu drzewa na sybirze
Zgłoś
Radysh 2014-02-26, 23:49 4
Kara powinna być adekwatna do czynu.
Wynurzać bydlaków w świńskiej krwi a następnie obciąć łby.

Truchła wyjebać nad Arabią Saudyjską.
Ten sam klimat religijny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem