Widzę, że spodobał się Wam wywiad z ostatnim osadzonym, dorzucam kolejny materiał.. mowa jest tu również, o poderżnięciu gardła dziecka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie odczuwam potrzeby wysłuchiwania tych idiotów, jestem bardziej jebnięty ale po prostu umiem panować nad sobą i mam szczęścia trochę...
CrazyChocolate napisał/a:
Śmieszne z kary śmierci na 25 lat <buahaha>
Zajebać takiego..
A niech sobie żyje... Tylko żeby zapierdalał sam na siebie, a nie państwo z podatków go utrzymywało.... I dożywocie wtedy nie jakieś śmieszne 25lat.
Ja tam go rozumiem! Nie mógł odzyskać Swoich pieniędzy, śmiali mu się prosto w twarz! Gościu nie wytrzymał! Mówi że nie chciał zabijać dziecka że żałuje! Zrobił ze złodziejami to co każdy okradziony chciał by zrobić! Jak dla mnie niepotrzebne są 2 ofiary matka i dziecko! Złodziejowi się należało!!!
- Pan wie, że nazywają pana wampirem z Olsztyna?
- A koło chuja mi to wisi. Niech mnie nazywają nawet nie wiadomo kto. Co mnie to interesuje kurwa?
Ubił kilku czerwonych i dobrze. Piwko leci!
- A koło chuja mi to wisi. Niech mnie nazywają nawet nie wiadomo kto. Co mnie to interesuje kurwa?
Ubił kilku czerwonych i dobrze. Piwko leci!
Gdyby tępa pizda nie darła japy to by kobieta przeżyła i jej dziecko, wynika z jego opowiadania. Głupie pizdy zawsze muszą drzeć mordę.
nie przeszkadza panu, że nazywają pana wampirem z olsztyna ?
- a koło chuja mi to lata
kurwa każdego nazywają wampirem skądśtam chyba za dużo pamiętników się naczytali
rozjebało mnie jak powiedział, że w życiu dziecka nie uderzył
- a koło chuja mi to lata
kurwa każdego nazywają wampirem skądśtam chyba za dużo pamiętników się naczytali
rozjebało mnie jak powiedział, że w życiu dziecka nie uderzył
ludzie to wszystko jest na tvn player, po co tu wrzucac
oglądałem to ostatnio na ttv i gość zaciekawił
Co te pojeby mają w głowach
Co te pojeby mają w głowach
Kurwa, dawniej to nawet kryminaliści umieli się wysławiać. Wielu dzisiaj może mu pozazdrościć języka i składni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów