Kamerzysta kręci rasę nadludzi którzy przepędzili "białych" z swojego terytorium. Należy zwrócić uwagę na genialną taktykę jaką posługują się cyganie, wykrzykują oponenta w języku polskim a komendy wydają już w swoim języku by przeciwnik nie mógł przewidzieć następnego posunięcia. Wystawili 2 osoby do walki kontaktowej, 1 grenadiera który atakował kamieniami z dystansu i jedną samicę jako support. Wszyscy zawodnicy z strony cygańskiej byli umięśnieni, szybcy i sprawni w szczególności agresor w czarnych dresach bez koszulki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Kamerzysta kręci rasę nadludzi którzy przepędzili "białych" z swojego terytorium. Należy zwrócić uwagę na genialną taktykę jaką posługują się cyganie, wykrzykują oponenta w języku polskim a komendy wydają już w swoim języku by przeciwnik nie mógł przewidzieć następnego posunięcia. Wystawili 2 osoby do walki kontaktowej, 1 grenadiera który atakował kamieniami z dystansu i jedną samicę jako support. Wszyscy zawodnicy z strony cygańskiej byli umięśnieni, szybcy i sprawni w szczególności agresor w czarnych dresach bez koszulki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@MerowingQ; Czarny22l
Proponuję krótki spacer do półki z książkami (jeśli w domu takowa istnieje), wybranie zazwyczaj grubego tomiku, z emblematem PWN oraz frazą "Słownik wyrazów obcych" wybitym na grzbiecie (lub skorzystanie z cioci Wikipedii) by dokładnie przebadać znaczenie słowa "Propaganda" - bo kurwica mnie bierze, gdy kolejny raz widzę tę notatkę jako "prawdę ostateczną".
Co do tematu - jestem kurewsko tolerancyjny, ale to co się dzieje z tą wolnością na poziomie polityki, gdzie utrzymywany przez państwo, nie potrafiący powstrzymać (pod pretekstem kulturalnym) popędu seksualnego, kipiący swoim złotym testosteronem, pozbawiony obywatelstwa złodziej ma większe prawa niż średniej kategorii obywatel danego kraju, to przerasta moją tolerancję - niestety dla mojej tolerancji, wiele ludzi powinno pójść śladami Sarkozy'ego i jeśli mają się opierdalać, to wyjebać całą tę patologię - i pieprzyć co mówią środowiska lewicowe, prawicowe, czy inne ślepo zapatrzone w dawno ustalone, spaczone ideały, grupy społeczne.
Proponuję krótki spacer do półki z książkami (jeśli w domu takowa istnieje), wybranie zazwyczaj grubego tomiku, z emblematem PWN oraz frazą "Słownik wyrazów obcych" wybitym na grzbiecie (lub skorzystanie z cioci Wikipedii) by dokładnie przebadać znaczenie słowa "Propaganda" - bo kurwica mnie bierze, gdy kolejny raz widzę tę notatkę jako "prawdę ostateczną".
Co do tematu - jestem kurewsko tolerancyjny, ale to co się dzieje z tą wolnością na poziomie polityki, gdzie utrzymywany przez państwo, nie potrafiący powstrzymać (pod pretekstem kulturalnym) popędu seksualnego, kipiący swoim złotym testosteronem, pozbawiony obywatelstwa złodziej ma większe prawa niż średniej kategorii obywatel danego kraju, to przerasta moją tolerancję - niestety dla mojej tolerancji, wiele ludzi powinno pójść śladami Sarkozy'ego i jeśli mają się opierdalać, to wyjebać całą tę patologię - i pieprzyć co mówią środowiska lewicowe, prawicowe, czy inne ślepo zapatrzone w dawno ustalone, spaczone ideały, grupy społeczne.
fajne subaru
Kurwa nie może być tak że polak na polskiej ziemi jest zastraszany przez jakiś jebanych cyganów. Nie jestem ani patriotą, ani nie głosuje na żadną partię, ale kurwa wszyscy polacy, mniejszości niemieckie, francuskie, włoskie, wszyscy kurwa powinni się zjednoczyć i ich stąd po prostu wypierdolić, tyle ode mnie
2Merowing, masz gdzieś link gdzie można przejrzeć fotokopie tych zapisków ewentualnie jakieś spisy z tłumaczeniem na angielski?
Nie wiem czy w ogóle przeczytaliście opis Filmiku bo jest naprawde przekomiczny
Zróbcie z Hitlera bohatera polski skoro tak go uwielbiacie tępe strzały
Praktycznie wszystkie znane mi narody mają swój kawałek ziemi na świecie tylko nie cyganie bo pewnie kradli jak inni państwa tworzyli.
Tak propo linku z limanowa.in
Cytat:
- Spośród zatrzymanych pięć osób było nietrzeźwych - (trzech Polaków – maksymalnie 1,7 promila i dwóch Romów – maksymalnie 1,3 promila)
Demokratyczna sprawiedliwość kurwa jego mać! Matka z dwójką dzieci, mąż od kilku lat nie pojawia się w domu. Matka dba o dzieci jak tylko może, łapie każdą pracę(bez seksistowskich skojarzeń sadyści), by mieć co do garnka włożyć, mówi dzieciom, że trzeba żyć uczciwie i cieszyć się z tego co się ma. Wydeptuje ścieżki do gminy i prosi o jakąkolwiek pracę. Odpowiedź: Odezwiemy się do Pani( bo kurwa mają jeszcze na utrzymaniu brudasów, którzy o pracy nawet nie czytali. Okradają i nie płacą podatków). A jak ta kobieta nie rozliczy się ze złotówki, to zaraz idzie pod sąd. Jeszcze nie widziałem brudasa, który by sprawę załatwił w pojedynkę. Kiedyś w mojej Ojczyźnie, gdyby taki śmieć znieważył Polaka, dotkliwie odczułby, że jest TYLKO gościem z ograniczonymi prawami i przywilejami.
Osełedec napisał/a:
BongMan, przypomnę Ci, że ten facet na równi z Romami stawiał Polaków. Gdyby mu się udało, dziś byłbyś niewolnikiem w kopalni, a Twoi aryjscy panowie traktowaliby Cię tak, jak Ty Romów. Pozdro. Bez odbioru.
Przeczytaj Mein Kampf,nic złego o Polakach tam nie znajdziesz.Wręcz przeciwnie,padają dobre słowa o Polakach.Staliśmy się wrogami kiedy nasz rząd nie chciał się porozumieć z rządem Rzeszy,to była sprawa polityczna nie ideologiczna.Oczywiście nasi rządzący tacy odważni ale krótko po wybuchu wojny sami spierdolili z kraju.Polska polityka zagraniczna wtedy była jak dziś,może z tą różnicą że teraz drażni się Rosję i Niemcy,a wtedy kiedy wiadomo było że wybuchnie konflikt pomiędzy Rzeszą a ZSRR trzeba było szukać u jednego z nich sojusznika,ale Polska miała to w dupie,bo wierzyła że pomogą sojusznicy - Francja I Wielka Bryt. którzy to nas olali.
Powinna wejść taka nowelizacja, że cyganom można dojebać łokci i kolan. A swoją drogą to sporo nas tu dzieli wspólne poglądy, również wielu moich i zapewne waszych znajomych tak uważa. To może zorganizujemy im jakiś ogólnopolski wpierdol czy coś w ten deseń?
Lew napisał/a:
Dla kamerzysty szacuneczek ze się nie bał tych $&&%*#((%)#@(ocenzurowano by nie draznić modów )
to nas dopiero drażni
Krzyśq69160 napisał/a:
Cygani,cyganami,wiadomo ruszysz gówno to śmierdzi,ale ja się pytam co ten koleś o skórze białego koloru tam robił z tymi małpami??
bo cyganie to nie tylko ciapate chujki ale także białe chujki, cygan niekoniecznie oznacza, że kolor skóry musi być ciemny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów