Kamerzysta kręci rasę nadludzi którzy przepędzili "białych" z swojego terytorium. Należy zwrócić uwagę na genialną taktykę jaką posługują się cyganie, wykrzykują oponenta w języku polskim a komendy wydają już w swoim języku by przeciwnik nie mógł przewidzieć następnego posunięcia. Wystawili 2 osoby do walki kontaktowej, 1 grenadiera który atakował kamieniami z dystansu i jedną samicę jako support. Wszyscy zawodnicy z strony cygańskiej byli umięśnieni, szybcy i sprawni w szczególności agresor w czarnych dresach bez koszulki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Kamerzysta kręci rasę nadludzi którzy przepędzili "białych" z swojego terytorium. Należy zwrócić uwagę na genialną taktykę jaką posługują się cyganie, wykrzykują oponenta w języku polskim a komendy wydają już w swoim języku by przeciwnik nie mógł przewidzieć następnego posunięcia. Wystawili 2 osoby do walki kontaktowej, 1 grenadiera który atakował kamieniami z dystansu i jedną samicę jako support. Wszyscy zawodnicy z strony cygańskiej byli umięśnieni, szybcy i sprawni w szczególności agresor w czarnych dresach bez koszulki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oni tak gadaja miedzy soba "more" to znaczy chyba ziomek albo przyjaciel
"a spróbuj" szkoda że nie rzucił tym 'patykiem' moze dopiero zaczela by sie akcja
Sprawa bodajże z Krościenka nad Dunajcem - gmina wybudowała skurwielom domki jednorodzinne, kilkanaście, po jakimś czasie tynku nie było, ogólny rozpierdol, czyli to co małe pierdolone śmierdzące smoluchy lubią najbardziej.
Btw. kto z Limanowej?
Btw. kto z Limanowej?
Ciekawe co by te brudy zrobiły jesli na koncu typek ktory to kreci wyciagnal i wycelowal w ich strone pistolet? Daje 3 sekundy i by nikogo nie bylo
Ja bym zaczęła jechać w ich stronę jak już wszyscy byli przed samochodem. Ale by spierdalali
Miałem nadzieję, że kamerzysta ruszy, a resztę filmiku w innym dziale zobaczymy.
Zazdroszczę francuzom Sakozy'ego. Facet z jajami, wyjebał to ścierwo ze swojego kraju. Był nawet taki kawał, czy cytat z jakiegoś polityka francuskiego, że reporter zapytał się, czy on nie czuje się z tym źle, że odsyłają z Francji dorosłych i rozdzielają ich z dziećmi. A on odpowiedział, że oczywiście, bo on wolałby, żeby wszyscy wypierdalali stamtąd razem
Jestem z Mławy... My kilka lat temu wiedzieliśmy co zrobic ze smoluchami... he he he działo sie...
W Warszawie też się kręcą , zawsze w stadzie. Maja te swoje opanowane osiedla a potem jedziesz tramwajem albo autobusem i nakurwiaja te beznadziejne pioseneczki i łażą brudni i żebrają. Najciekawsze jest to ,że u nas w rządzie nikt nie ma jaj żeby się ich pozbyć dlatego będzie ich coraz więcej bo wbrew pozorom u nas im żyje się coraz lepiej i będą zapraszać rodaków.
to miało byc sadystyczne nawet nie wybili mu szyby w samochodzie :/
Ale tak naprawdę, polska policja nic sobie z tym nie robi, w tamtym tyg. córce mojej znajomej ukradli torebkę, przy okazji kalecząc twarz dziewuchy.
policja rozkłada ręce i mówi że "zgłoszenie możemy przyjąć" własnie możemy...
wiecie... istnieje jeszcze jedna możliwość. broń czarno prochowa jest ogólnodostępna
policja rozkłada ręce i mówi że "zgłoszenie możemy przyjąć" własnie możemy...
wiecie... istnieje jeszcze jedna możliwość. broń czarno prochowa jest ogólnodostępna
sw1r napisał/a:
"a spróbuj" szkoda że nie rzucił tym 'patykiem' moze dopiero zaczela by sie akcja
olalbym, a w nocy poszedl i bym im k**wa "przebudował" troche domy, co by sie je**ne bydlo nie panoszlo w moim, naszym kraju!
wy**erdalac je**ne brudasy!!!
je*ani.Kiedyś weszli dziadkowi do domu jak sobie browara pił
Zabić to kurestwo to za mało. I tak się kurwa rozmnożą z larw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów