Dwie minuty z życia Morgana Freemana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
na co dzień oglądam inne pov'y...
nigdy tam nie byłem, ale dochodzę do wniosku, że jest ogromna kulturowa różnica w Stanach jeśli chodzi o jedzenie - u nas jak się nakłada jedzenie to robi się to ostrożnie i z szacunkiem, a u nich napierdalają tym jedzenie w siebie, depczą po nim, srają na nie, wpychają sobie w dupę, aż przykro patrzeć
Jak widziałem jakiegokolwiek Freemana z tej perspektywy to się w ogóle nie odzywał, i to przez wszystkie Half-Life'y.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów