Gościu zapierdala po krainie Morrowind i ratuje ją w 4 minuty gdy ja męczyłem się kilka tygodni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Kiedyś szukałem w tym morrowindzie jakiegoś chwasta czy innego jebanego grzyba przez tydzień. Oczywiście nie znalazłem, bo jak się potem okazało miałem jakieś złe sterowniki i niektóre modele sie nie pokazywały
I tak gówno z ciebie zostanie
Morrrowind, piekne czasy, pamietam jak mi ja kuzyn przyniosl i młocilem na gf2 32mb. Samo jebane chodzenie po wyspie z tą epicka muzyka potrafilo wpierdolic 5 godzin bez znużenia... Swietna gra, swietny kilmat, soundtrack... Jedna z tych gier w ktore trzeba zagrac.
piękna gra, ogólnie całe The Elder Scrolls ma tak rozległą historię, że trudno to sobie wyobrazić. I ta muzyczka i klimat, coś pięknego
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
chyba sobie zartujesz ze przejscie takiej gry wymaga mózgu... to nie jest rts albo coś podobnego o.O
Widziałem kiedyś speedrun Fallout'a 2. Przejście całego głównego wątku zajęło gościowi jakoś 14min.
Dla tych co nie pamiętają/są za młodzi - ukończenie tej gry to było ok 150 - 200 godzin
Dla tych co nie pamiętają/są za młodzi - ukończenie tej gry to było ok 150 - 200 godzin
Nie wiem jak wy, ale ja wolę POLSKIEGO Wiedźmina ,niż jakieś deelderskrolsy
Jednak Morrowind był najlepszy mimo wszystko, różnorodność zaklęć i swoboda, która w kolejnych wersjach jest coraz bardziej krępowana. Już boję się 6 części TES, założę się że z czarów pozostanie leczenie się i kula ognia, a z broni lekki pancerz, miecz i łuk. Już 5 część (Skyrim) ssie z połykiem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów