Gościu zapierdala po krainie Morrowind i ratuje ją w 4 minuty gdy ja męczyłem się kilka tygodni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
kurwa czy tylko ja nie gram w takie jebniete gry? jestem jebanym wyrzutkiem....
SADOLERNI napisał/a:
Bo jesteś za głupi na takie gry w których trzeba czasem myśleć.kurwa czy tylko ja nie gram w takie jebniete gry? jestem jebanym wyrzutkiem....
Cytat:
Ciekawe czy ma dziewczyne.
Jak ktoś kto dochodzi w 4:11 może mieć dziewczyne?
Nigdy nie zapomnę tych godzin spędzonych przy rozwiązywaniu questów.
Akurat w morrowindzie scaling był bardzo lekki, i nie dotyczył nawet itemów o ile dobrze pamiętam. Nie psuł wcale gry, o ile nie było się takim ekstremalnym abuserem jak w wideo. Zjebali wszystko dopiero w oblivionie i skyrimie. Deadryczne rzeczy na bandycie przydrożnym, świętokradztwo
teken napisał/a:
Taki minus gry z lvl scalingiem.
lvl scaling to gówno.
Akurat w morrowindzie scaling był bardzo lekki, i nie dotyczył nawet itemów o ile dobrze pamiętam. Nie psuł wcale gry, o ile nie było się takim ekstremalnym abuserem jak w wideo. Zjebali wszystko dopiero w oblivionie i skyrimie. Deadryczne rzeczy na bandycie przydrożnym, świętokradztwo
Toć to stare jest, pamiętam jak ja powtarzałem po nim, ale udało mi się wychwycić wynik 34 minuty
Jakby kogoś interesowało, to link do stronki, na której umieszczone są rekordowe speedruny z różnych gier: speeddemosarchive.com/gamelist/PC.html
Mnie zastanawia tylko, co zrobi taki nołlajf, który będzie chciał pobić rekord w takim np. assassins creed II i braknie mu paru sekund
Mnie zastanawia tylko, co zrobi taki nołlajf, który będzie chciał pobić rekord w takim np. assassins creed II i braknie mu paru sekund
Kiedyś kupiłem Morrowinda ze stadionu za 25zł. Wszystko fajnie pięknie tylko, że cała gra była po Rosyjsku:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów