📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Nie, to jest tylko treserka...
a kościół dalej uparcie twierdzi, że zwierzęta nie mają duszy rozumu ble ble ble
Widziałam wcześniej na LiveLeak. Mimo wszystko piwo się należy bo mors mnie rozwalił
Jak głodny to i salto zrobi.
ControlYourMind napisał/a:
Dobra tresura nie jest zła
Kobiety mają problem z zaakceptowaniem tej życiowej prawdy, niestety.
Ja pierdole, morsy są bardziej inteligentne niż nasz cały Rząd razem wzięty.
Najlepszy komentarz? Hujowy pojazd po kosciele, jak zwykle. Kościół twierdzi że nie maja rozumu? gdzie ty takie ciekawostki wyczytujesz? Bo widzisz jestem wiecej niz pewien ze to tobie brakuje tego organu!
@Kemys
Daj spokój, na takich ćwoków jak tamten szkoda czasu. Jedyne co potrafi (a i tak nie do końca) to powtarzać po innych.
Zwierzęta mają instynkt samozachowawczy, nie myślą abstrakcyjnie w przeciwieństwie do człowieka i to nas właśnie od zwierząt odróżnia! Powiedzże, gdzie widziałeś w tym pokazie duszę, kurwa i rozum? Spasiony (ale nadal zajebisty) mors wykonuję WYTRESOWANĄ wcześniej sekwencję ruchu i tyle. Jeżeli dla Ciebie gimbusie jest to obraz duszy i rozumu, to ja kurwa nie mam więcej pytań.
Aha, katolikiem nie jestem, na PiS (już) nie głosuję - tak dla jasności napisane, gdyby inny gimbusek chciał zajebać ciętą ripostą.
Daj spokój, na takich ćwoków jak tamten szkoda czasu. Jedyne co potrafi (a i tak nie do końca) to powtarzać po innych.
Zwierzęta mają instynkt samozachowawczy, nie myślą abstrakcyjnie w przeciwieństwie do człowieka i to nas właśnie od zwierząt odróżnia! Powiedzże, gdzie widziałeś w tym pokazie duszę, kurwa i rozum? Spasiony (ale nadal zajebisty) mors wykonuję WYTRESOWANĄ wcześniej sekwencję ruchu i tyle. Jeżeli dla Ciebie gimbusie jest to obraz duszy i rozumu, to ja kurwa nie mam więcej pytań.
Aha, katolikiem nie jestem, na PiS (już) nie głosuję - tak dla jasności napisane, gdyby inny gimbusek chciał zajebać ciętą ripostą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów