18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Keijiro 2012-08-01, 18:23
niby to czerwone to mj ?
Zgłoś
ControlYourMind 2012-08-01, 18:34
Nie, to jest tylko treserka...
Zgłoś
K................n 2012-08-01, 18:39 22
a kościół dalej uparcie twierdzi, że zwierzęta nie mają duszy rozumu ble ble ble
Zgłoś
N................J 2012-08-01, 19:15
Widziałam wcześniej na LiveLeak. Mimo wszystko piwo się należy bo mors mnie rozwalił
Zgłoś
dzejosB 2012-08-01, 19:59 4
Jak głodny to i salto zrobi.

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
kaelem 2012-08-01, 19:59
Ty-człowiek, Polak. On, ona- rząd, każdego da się wytresować... i tego lwa morskiego ruchają...
Zgłoś
m................i 2012-08-01, 20:04
Ale śmiesznie poruszający się mors
Zgłoś
DiesIrae 2012-08-01, 20:11 12
Morsy są zajebiste

You must die I alone am best
Zgłoś
a................0 2012-08-01, 21:44 2
ControlYourMind napisał/a:

Dobra tresura nie jest zła

Kobiety mają problem z zaakceptowaniem tej życiowej prawdy, niestety.
Zgłoś
Jab7kO 2012-08-01, 22:49
ładnie sobie laske wytresował
Zgłoś
K_T 2012-08-01, 23:33 8
Zgłoś
pawelwmd 2012-08-01, 23:44
Ja pierdole, morsy są bardziej inteligentne niż nasz cały Rząd razem wzięty.
Zgłoś
Kemys 2012-08-02, 1:10
Najlepszy komentarz? Hujowy pojazd po kosciele, jak zwykle. Kościół twierdzi że nie maja rozumu? gdzie ty takie ciekawostki wyczytujesz? Bo widzisz jestem wiecej niz pewien ze to tobie brakuje tego organu!
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-08-02, 1:45 1
@Kemys
Daj spokój, na takich ćwoków jak tamten szkoda czasu. Jedyne co potrafi (a i tak nie do końca) to powtarzać po innych.

Zwierzęta mają instynkt samozachowawczy, nie myślą abstrakcyjnie w przeciwieństwie do człowieka i to nas właśnie od zwierząt odróżnia! Powiedzże, gdzie widziałeś w tym pokazie duszę, kurwa i rozum? Spasiony (ale nadal zajebisty) mors wykonuję WYTRESOWANĄ wcześniej sekwencję ruchu i tyle. Jeżeli dla Ciebie gimbusie jest to obraz duszy i rozumu, to ja kurwa nie mam więcej pytań.

Aha, katolikiem nie jestem, na PiS (już) nie głosuję - tak dla jasności napisane, gdyby inny gimbusek chciał zajebać ciętą ripostą.

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów