📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakiś czarnuch atakuje białych uchodźców??
Nie obrażaj i nie porównuj tak pięknego stworzenia do brudasów, te ssaki mają o wiele więcej empatii i rozumu niż cały czarny kontynent...
PS. I nie atakuje tylko chciał się im pokazać, inaczej nic by z nich nie zostało.
Rozumiem że jesteś oceanografem i nie rozumiesz ironii pod jakąkolwiek postacią. Przeprowadziłeś dogłębną analizę zachowania tego majestatycznego stworzenia, może nawet przeprowadziłeś badania zakończone rozmową w cztery oczy z tym wielkim ssakiem. Zaimponowałeś mi w chuj.
Tak, będą się przechwalać, że widzieli walenie z bliska...
Milli napisał/a:
Skórę sobie zdarł? Czy to jakiś plastik był co odleciało?
Uszkodził fragment relingu dziobowego...
PS. I nie atakuje tylko chciał się im pokazać, inaczej nic by z nich nie zostało.
Już miałem napisać, że powinieneś zaznaczyć, iż chodzi jedynie o muzułmańską część Afryki.
Jednak zaraz przypomniałem sobie o Rwandzie oraz Hutu i Tutsi.
Chyba masz jednak rację.
miskolabor napisał/a:
Rozumiem że jesteś oceanografem i nie rozumiesz ironii pod jakąkolwiek postacią. Przeprowadziłeś dogłębną analizę zachowania tego majestatycznego stworzenia, może nawet przeprowadziłeś badania zakończone rozmową w cztery oczy z tym wielkim ssakiem. Zaimponowałeś mi w chuj.
Mylisz się, robię tam tylko za przynętę, fajnie jest dopóki ciągną cie za motorówką, gorzej jest jak już dochodzi to "brania", wtedy już tylko ciemność i małe białe światełko w oddali, wychodzę i co widzę?Twój komentarz tak zajebisty jak ty. Mogłeś się bardziej postarać i wytężyć tą połowę półkuli na której musisz pracować, niż twierdzić, że ktoś nie rozumie co piszesz i co chcesz tym przekazać, i to nie ja Ci zaimponowałem lecz Ty mi....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów