📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i prawidłowo na zielone czeka. Nie wiem w czym problem.
Może po prostu czuła, że jest szansa, że się w tą lukę nie zmieści?
Podejrzewam, ze w przeszłości mogła jej się przytrafić taka nieprzyjemna sytuacja... na przykład w drzwiach.
Podejrzewam, ze w przeszłości mogła jej się przytrafić taka nieprzyjemna sytuacja... na przykład w drzwiach.
Jako jedyna uszanowała czerwone światło a nie jak reszta tych zjebów umysłowych zapierdalała na czerwonym.
Angel napisał/a:
a widziałeś aby pojechała na zielonym?
Widziałeś w ogóle zielone światło?
Jak ja bym czekał tyle czasu, a wszyscy inni mieliby w dupie to światło to też bym się wkurwił i pojechał.
A dlaczego nie było zielonego? Może akurat tu się tak długo czeka, a może jest jakiś czujnik nacisku, na który trzeba najechać i on zmienia światła. Chuj wie. Ona na pewno nie wiedziała.
Dla niecierpliwych akcja od ..... akcji nie ma
Przeczytałem tytuł i sobie myślę o chuj chodzi? Autor to jakiś debil. Za chwilę dostałem rozbłysku inteligencji i przypomniałem sobie co to za portal. Przetłumaczyłem tytuł z sadolowego na polski i wszystko się zrobiło jasne jak słońce
Kto nigdy nie stał na przejściu bez świateł jak idiota, czekając na zielone, które nigdy nie nadejdzie, niech pierwszy rzuci harpunem.
@Angel
a Ty byles gdzies poza swoim pokojem kiedykolwiek?
slupek sie otworzyl, ona ruszyla, a zaraz po tym zaczelo mrugac zolte swiatlo, oznaczajace w wielu krajach "jedz, ale uwazaj/przepusc pieszych"
mod.. tez mi cos
a Ty byles gdzies poza swoim pokojem kiedykolwiek?
slupek sie otworzyl, ona ruszyla, a zaraz po tym zaczelo mrugac zolte swiatlo, oznaczajace w wielu krajach "jedz, ale uwazaj/przepusc pieszych"
mod.. tez mi cos
Piwko za śmiech gościa
00,34 fajna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów