Bohaterowie Mortal Kombat to rasiści
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No tak, wymagany podstawowy angielski to już lecą hejty, a pierdolicie bo jest zajebiste .
oskiboski napisał/a:
Jakim trzeba być no-lifem żeby stworzyć coś takiego
Nie trzeba być no-lifem, tylko trzeba mieć trochę inwencji. To cecha, o której hejtujące wszystko gimbusy mogą tylko pomarzyć...
Bongman, ale jak ktoś kto nigdy nie grał w 8-bitowe gry, stare produkcje PC czy inne dobrodziejstwa przełomu XX i XXIw, może zrozumieć sens tych filmów ? Ja lubię oglądać produkcje Dorklyego, bo nie dość , że są fajne to jeszcze przypominają mi moje super dzieciństwo.
Gimbusy niestety są wszechobecne, kurwa.
Gimbusy niestety są wszechobecne, kurwa.
@up a czy kogoś kto ogarnął jakiś kanał na yt i wrzuca każdy filmik (a mógł podać w jednym link do kanału) nie można nazwać gimbusem?
@up czego zazdrościć ? Żulenia o browary ? Wystarczy nie trolować i dać kanał w jednym filmiku a nie zapychać całą poczekalnie tym.
Kurwa BongMan ty jak coś pierdolniesz to małpy giną w Afryce. A Twoja kreatywność kończy się na myśleniu o lasce jak walisz konia w nocy w wannie. Co do filmiku to : ja pierdole dawno takiego gówna nie widziałem. Dobrze, że bongman dał komentarz, bo straciłbym 1:16 minut z życia.
wody666 - idealny przykład dorodnego gimnazjalisty. Bongman dobrze gada, polać mu!
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
BongMan napisał/a:
Nie trzeba być no-lifem, tylko trzeba mieć trochę inwencji. To cecha, o której hejtujące wszystko gimbusy mogą tylko pomarzyć...
BongMan - nigdy nie podejrzewałem że Twoja wyobraźnia jest na tak rozwinięta - moje gratulacje
Oglądanie tego filmu boli bardziej niż sranie po meksykańskim żarciu. Kreatywność, kreatywnością, ale treść warta dokładnie tyle tyle co x, gdzie x = równowartość liczby posiłków jakie zjada głodujący w Aftyce murzyn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów