📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
który to mortal kombat?na jaka platforme?
Ja całe kieszonkowe przewalałem na wakacjach nad morzem na Mortal Kombat
Aż się łezka w oku kręci
Za oknem słońce, pięknie, ładnie
a człowiek napierdalał albo w Mortal Combat albo w Metal Gear Solid
Dobre czasy ;]
Aż się łezka w oku kręci
Za oknem słońce, pięknie, ładnie
a człowiek napierdalał albo w Mortal Combat albo w Metal Gear Solid
Dobre czasy ;]
Chujowe jak dla mnie te Fatailty. W 90 % jest to krojenie klesia na pół. Gdzie jakieś smarzenie, polewanie kwasem, odrywanie głowy itp. Laski skoro mają tak zajebiście oprawione graficznie ciała to mogły by robić jakieś seksowne fatality coś na ksztalt Bloodrayne... Zero inwencji twórczej
Faktycznie, według mnie też MK3 wiedzie prym, a z tych finisherów na filmiku najbardziej mi się spodobała trójka :]
Mortal Kombat 9, wydany w 2011 na PS3 i XB360.
rozumiem że to jak w tych horrorach które kręcą teraz, tony krwi i flaków... nie podobają mi się te fatality w ogóle...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów