Wieczorne rozrywki w białostockim klubie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@Igorek95, doskonale wiem że nie tylko u Nas tak jest, aczkolwiek z autopsji wiem że TYLKO u nas jest taka katastrofa i dziura na scenie muzycznej pod każdym względem. Ale tak to jest kiedy nie tylko w rządzie siedzą emeryci, ale także władają tacy ludzie innymi biznesami. Mamy populacje starzejącą się i ni chuja aby coś się zmieniło, Polska jako społeczeństwo nigdy się nie obudzi i wymrzemy jak dinozaury, każdy aż po kres granic Polski. Ot Nasza cudowna przyszłość.
Swka napisał/a:
To są po prostu realia polskich klubów. Tylko u Nas jebane "Pompki", zamiast różnorodności w muzyce, tylko u nas są spięci jak baranie jaja po jednym łyku piwa. Chuj nie zabawa.
To chyba poza swoją wioskę nigdy nie wyjechałeś jeżeli tak twierdzisz...
@up Kolejny kurwa jasnowidz, który wszystko wie, ale nie widzi że bawi sie przy jednym i tym samym, uważając że jest zajebiście.
Zapraszam do Holandii, Chorwacji, a w szczególności do NY. Obieżyświecie z wioski.
Zapraszam do Holandii, Chorwacji, a w szczególności do NY. Obieżyświecie z wioski.
byłem w tej oborze z 2 razy, więcej tam na pewno nie pójdę... może i fajne dziewczyny chodzą, ale tam co druga impreza zawiera takie obrazki. szczytem było jak typ rzucił szklankę na środek parkietu.
btw. typ na koniec pozamiatał
btw. typ na koniec pozamiatał
@ MaszAyahuaskę
Do klubu nie idziesz sie bic tylko sie bawic (zacpac, zapic), chcesz sie napierdalac to po 24 przed blokowisko wyjdz
Do klubu nie idziesz sie bic tylko sie bawic (zacpac, zapic), chcesz sie napierdalac to po 24 przed blokowisko wyjdz
Swka napisał/a:
To są po prostu realia polskich klubów. Tylko u Nas jebane "Pompki", zamiast różnorodności w muzyce, tylko u nas są spięci jak baranie jaja po jednym łyku piwa. Chuj nie zabawa.
Proponuję wygooglować hasła: fight in the club i porównać skalę jaką zobaczysz z Polską skalą... Polska na tym tle wyjdzie na najbezpieczniejszy kraj Świata. Z polski takich filmików jest na prawdę bardzo malutko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów