Wieczorne rozrywki w białostockim klubie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chujowy DJ. Grałem 3 lata w różnych klubach, mniejszych, większych, w takiej sytuacji włącza się to, co by chłopaki się wczuli
A tak serio to za późno ochronę zawołał i powtórzył to tylko raz, muzyka do zera, światła max jasne. Tu akurat tylko jakiś dwóch leszczy się bije, ale widziałem już sytuacje kiedy napierdalał się cała, niemała sala.
A tak serio to za późno ochronę zawołał i powtórzył to tylko raz, muzyka do zera, światła max jasne. Tu akurat tylko jakiś dwóch leszczy się bije, ale widziałem już sytuacje kiedy napierdalał się cała, niemała sala.
MaszAyahuaskę jak widziałeś, że się napierdala cała sala to sam jesteś chujowy DJ bo ten zaliczył tylko kilku
To są po prostu realia polskich klubów. Tylko u Nas jebane "Pompki", zamiast różnorodności w muzyce, tylko u nas są spięci jak baranie jaja po jednym łyku piwa. Chuj nie zabawa.
@Swka widzę że nie zmarnujesz żadnej okazji żeby ponarzekać na nasz kraj. Ale uwierz mi, nie tylko u nas tak jest
czarno to widze
cool story bro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów