Bardzo ciekawa seria filmów o historii gry Mortal Kombat, jeśli się komuś nudzi polecam obejrzeć wszystkie części dostępne na kanale autora: youtube.com/show?p=VPAXx_UwpRg&s=1
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Szkoda, że nikt nie zauważył tego tematu...
Zdecydowanie polecam zrobić zbiorowy temat, bo to bardzo ciekawe. Właśnie kończe 5 odcinek.
Zdecydowanie polecam zrobić zbiorowy temat, bo to bardzo ciekawe. Właśnie kończe 5 odcinek.
Polecam obejrzeć inne jego filmy, robi bardzo ciekawe recenzje produktów, zrobił nawet swoją własną maszynę do grania : P
MK Deception polecam i jest piwo
Wszystko się trzyma kupy, ciekawie przedstawione. No i przede wszystkim nie opiera się na lansowaniu autora który co chwile swój ryj w przerywnikach wkleja.
J33nn,
Posty: 3, z czego dwa, piszą o spadku poziomu Sadistica...
Moje gratulacje, dobry krytyk z Ciebie wyrośnie
Posty: 3, z czego dwa, piszą o spadku poziomu Sadistica...
Moje gratulacje, dobry krytyk z Ciebie wyrośnie
Swietne podsumowanie serii. Obejrzałem wszystkie 7 czesci. Nawet nie znałem połowe postaci się okazuje bo po 1,2,3 dopiero kupiłem 9
Bardzo dobry kanał na YT! Łap piwo - dzięki za cynk o tym fajnie pokazana historia gier. POLECAM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów