18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
masafahi 2012-08-18, 13:34
Szkoda, że nikt nie zauważył tego tematu...

Zdecydowanie polecam zrobić zbiorowy temat, bo to bardzo ciekawe. Właśnie kończe 5 odcinek.
Zgłoś
Lol1982 2012-08-18, 14:44
Polecam obejrzeć inne jego filmy, robi bardzo ciekawe recenzje produktów, zrobił nawet swoją własną maszynę do grania : P
Zgłoś
siwielec29 2012-08-18, 15:45 1
MK Deception polecam i jest piwo
Zgłoś
J33nn 2012-08-18, 18:45
Niedługo zaczną tu wpadać materiały z webarchive.
Zgłoś
nanab 2012-08-18, 19:54
Jest takie coś o tibiach?
Zgłoś
grot 2012-08-18, 20:05 4
Obejrzałem wszystkie... bardzo bardzo dobry kanał YT
Zgłoś
Plecionkarz 2012-08-18, 21:10 1
Wszystko się trzyma kupy, ciekawie przedstawione. No i przede wszystkim nie opiera się na lansowaniu autora który co chwile swój ryj w przerywnikach wkleja.
Zgłoś
Lol1982 2012-08-18, 21:59
J33nn,
Posty: 3, z czego dwa, piszą o spadku poziomu Sadistica...
Moje gratulacje, dobry krytyk z Ciebie wyrośnie
Zgłoś
dymion 2012-08-19, 0:11
świetny, rzetelny materiał

plum
Zgłoś
Brind'amour 2012-08-19, 0:41
Swietne podsumowanie serii. Obejrzałem wszystkie 7 czesci. Nawet nie znałem połowe postaci się okazuje bo po 1,2,3 dopiero kupiłem 9
Zgłoś
damian12091988 2012-08-19, 1:31
Bardzo dobry kanał na YT! Łap piwo - dzięki za cynk o tym fajnie pokazana historia gier. POLECAM
Zgłoś
Cyberdyne 2012-08-19, 10:54
Brat zapodał mi link o MK w pigułce. Dla mnie super, fajnie wiedzieć o drobnych nowinkach ukryte w grach. Zawsze przed odpaleniem gry, lecą buchy z bonia, co by lepiej combo wchodziło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów