📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Mr Dan: Dzieci mogą tylko obejrzeć filmiki na YT z tej gry, bo sprzedaż 18+ gry dla kogoś młodszego jest przestępstwem
Tsaa, bo w dzisiejszych czasach nikt nie wie, czym są torrenty, chomikuj i inne peby...
Tsaa, bo w dzisiejszych czasach nikt nie wie, czym są torrenty, chomikuj i inne peby...
wiem ze sie czepiam, ale pojebane to jest, czaje na koniec walki takie lamanie fajne ale w trakcie? kregoslup zlamany, zebra oderwane a ten walczy jak gdyby nic
krakuSzAgh napisał/a:
wiem ze sie czepiam, ale pojebane to jest, czaje na koniec walki takie lamanie fajne ale w trakcie? kregoslup zlamany, zebra oderwane a ten walczy jak gdyby nic
Stary, to tylko gra. Według mnie też chujowo to zrobili, ale nie zapominajmy że to Mortal Kombat. Tutaj wpierdol,zło i zniszczenie czai się na każdym kroku. Gra została skonstruowana tak by postawić na maksymalne zniszczenie, dlatego oto mamy ten x-ray w połowie walki.
Za bardzo przekombinowane, większość atatków powinna być jako fatality, ale i tak jedna z niewielu gier, za którą dałbym bez wahania 100 zł.
Jakbym miał konsolę
Grałem w starszeego mortala na pc, grafa chujowa, ale klimat zajebisty. Niby głupie naparzanie ale fajnie sie grało z kolegami:)
Jakbym miał konsolę
Grałem w starszeego mortala na pc, grafa chujowa, ale klimat zajebisty. Niby głupie naparzanie ale fajnie sie grało z kolegami:)
kurwa nie mogę na to parzeć, przecież to powinny być kończące kombosy bo jaki do chuja ma sens gra w której kontynuujesz grę mimo że ktoś ci skręcił kark urwał głowę obdarł ze skóry czy chuj wie co jeszcze
Stary, chcesz zobaczyć śmierć to pooglądaj fatality - w tej grze jest jeszcze bardziej hardkorowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów