📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Johnny Cage nie ma fiuta ;/ Dzieciństwo zniszczone ...
miłe dla oka i ucha:D
B. Hicks
@up no tak, bo czego mają uczyć. Pokazują pierwowzory postaci ktore były kiedyś postrzegane za bardzo silne. Jakbyś wiedział "ta zła" grupa ludków to demony w postaci ludzkiej czy przypominający ludzi.
Nie są ludźmi, sam juz nie wiem kto powinien żyć a kto nie. Napewno raiden im tam pomógł. Pooglądaj filmy to sie dowierz
@up no tak, bo czego mają uczyć. Pokazują pierwowzory postaci ktore były kiedyś postrzegane za bardzo silne. Jakbyś wiedział "ta zła" grupa ludków to demony w postaci ludzkiej czy przypominający ludzi.
Nie są ludźmi, sam juz nie wiem kto powinien żyć a kto nie. Napewno raiden im tam pomógł. Pooglądaj filmy to sie dowierz
Dzieci mogą tylko obejrzeć filmiki na YT z tej gry, bo sprzedaż 18+ gry dla kogoś młodszego jest przestępstwem
Dzieci mogą tylko obejrzeć filmiki na YT z tej gry, bo sprzedaż 18+ gry dla kogoś młodszego jest przestępstwem
Pitolicie Hipolicie. PEGI to tylko sugestia. A w większości sieci rozprowadzającej multimedia wręcz za wskazanie PEGI dostaje się ochrzan od kierownictwa.
1:03 johny cage czy kto to tam jest nie ma kutasa tylko same mięśnie hehehe
Co się zrobiż ?
MojeAvi napisał/a:
Pograjcie sobie w Sniper 2. Ten sam efekt.
Co się zrobiż ?
kurwa nie mogę na to parzeć, przecież to powinny być kończące kombosy bo jaki do chuja ma sens gra w której kontynuujesz grę mimo że ktoś ci skręcił kark urwał głowę obdarł ze skóry czy chuj wie co jeszcze
Anders Breivik, stary, to jest Mortal Kombat
Szału na mnie nie zrobiło.
Dużo lepsze ujęcia są w Sniper Elite V2.
Dużo lepsze ujęcia są w Sniper Elite V2.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów