📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruskie to jednak majom rozmach skurwisyny.
Ta ale kiera z prawej? Ruskie na obczyźnie ?
Ta ale kiera z prawej? Ruskie na obczyźnie ?
@up widać jak wysiada, że ten ruski dżaponiec prowadził, a u nich tak kiery są.
A ja mam do was drodzy pytanie, bo mnie gryzie pewna delikatna nieścisłość.
Na inteligencję to to nie wygląda, przypuszczenia były by gansterskie..
Ale to są jakieś młokosy to skąd mają kasę na takie auto?
W totka wygrali czy zrzucili się w 50-ciu?
A tak to pasja wporzo, też bym podriftował gdybym miał cash, a to w polsce mission imposibble.
Na inteligencję to to nie wygląda, przypuszczenia były by gansterskie..
Ale to są jakieś młokosy to skąd mają kasę na takie auto?
W totka wygrali czy zrzucili się w 50-ciu?
A tak to pasja wporzo, też bym podriftował gdybym miał cash, a to w polsce mission imposibble.
@up
Trzeba się trochę nabiegac i da radę bez problemu. Obczaj największe firmy w regionie jakie tam masz i podbij do właścicieli bezpośrednio, powiedź żeby cię sponsorowali ( na aucie zmieści się 3-4 sponsorów) Ty masz zabawę, a oni reklamę na całą Polskę.Wiadomo że trzeba też sobą coś reprezentowac... Obracają grubą gotówką, wiec parę tysi dla nich to chuj. Zresztą jak odpowiednio nawiniesz temat to są twoi. Jak nie wiesz jak to zrobic pisz na PW. Za jedyne 20% wkładu Albo jakby ktoś miał jakiegoś dobrego rumaka do ujarzmienia, albo taki plan to też pisac... Cosik tam na tym się znam Albo nawet troszkę więcej niż cosik Kto Mnie widział w akcji ten wie Ale niestety dysponuję tylko 210 KM na tył, a żeby fajnie latac bokiem, pasowało by to przynajmniej podwoic...
Trzeba się trochę nabiegac i da radę bez problemu. Obczaj największe firmy w regionie jakie tam masz i podbij do właścicieli bezpośrednio, powiedź żeby cię sponsorowali ( na aucie zmieści się 3-4 sponsorów) Ty masz zabawę, a oni reklamę na całą Polskę.Wiadomo że trzeba też sobą coś reprezentowac... Obracają grubą gotówką, wiec parę tysi dla nich to chuj. Zresztą jak odpowiednio nawiniesz temat to są twoi. Jak nie wiesz jak to zrobic pisz na PW. Za jedyne 20% wkładu Albo jakby ktoś miał jakiegoś dobrego rumaka do ujarzmienia, albo taki plan to też pisac... Cosik tam na tym się znam Albo nawet troszkę więcej niż cosik Kto Mnie widział w akcji ten wie Ale niestety dysponuję tylko 210 KM na tył, a żeby fajnie latac bokiem, pasowało by to przynajmniej podwoic...
W Rosji jest dużo samochodów z kierownicą po drugiej stronie-transportowane z dalekich wschodnich regionów, to całkiem duży biznes sprowadzanie samochodów z Japonii do Władywostoku itd. A w Moskwie bogate młokosy nie na takie rzeczy wydają forsę, skoro papcio dogina w zarządzie Gazpromu
No to sobie dzisiaj obejrzę całą serie Szybkich i wściekłych.
Dzięki !
Dzięki !
Kierownice mają po prawej bo sciągają sobie auta z Japonii. tam najlepiej tuningują do driftów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów