Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@nekromantax: Mam tą samą nadzieję co do upadlińców c🤬jem karmionych.
Ta trasa u nich to jak u nas s8 od wawy w stronę Nadarzyna. Nie ma dnia żeby nie było jakiegoś jebniecia. Fajna druga, trzy pasy, a p🤬dy i tak nie umieją jeździć
kumak3 napisał/a:
Ta trasa u nich to jak u nas s8 od wawy w stronę Nadarzyna. Nie ma dnia żeby nie było jakiegoś jebniecia. Fajna druga, trzy pasy, a p🤬dy i tak nie umieją jeździć
Nie chodzi o to, że nie potrafią, tylko że przeceniają swoje umiejętności i możliwości samochodów.
mógł by ktoś rozpocząć transmisje na żywo z tej kamery i było by show 24/7

inzGamon napisał/a:
Co drugi wylakierowany w grupka, to co się ma nie dziać?
że kkk🤬a co?
Pierwszy zasnął jak nic.
Zero hamowania do końca.
Sam się obecnie kuruje po takim wypadku. Coś strasznego. Jedynie co zdążysz zrobić, to odbić kierownicą. Aby zacząć hamowanie i ogólne rozpoznanie sytuacji musi minąć od ocknięcia tak myślę ze 2 sekundy przynajmniej. Ja miałem okolo jednej.
Mam sporo materiału, bo przeżyłem, rodzina też ale narazie nie wstawię bo to za świeże
Zero hamowania do końca.
Sam się obecnie kuruje po takim wypadku. Coś strasznego. Jedynie co zdążysz zrobić, to odbić kierownicą. Aby zacząć hamowanie i ogólne rozpoznanie sytuacji musi minąć od ocknięcia tak myślę ze 2 sekundy przynajmniej. Ja miałem okolo jednej.
Mam sporo materiału, bo przeżyłem, rodzina też ale narazie nie wstawię bo to za świeże
Ten pierwszy: 5 pasów, 3 samochody, no zamało miejsca i się trzeba rozpiździć. Dobrze że nie dodali jeszcze 6 pasa bo śmiertelność by wzrosła
ruskie na drogach sa niewiele bardziej zj🤬i od naszych polskich kierowców ;P
kibli niby nie mają a tylu pasmowe drogi wybudowali... a my zachód tacy rozwinięci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie