Niektórzy się modlą przed przejściem a inni....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przypomniała mi się stara reklama AXE
W Rosji każdy, choćby zbliżając się do jakiejkolwiek ulicy, powinien się modlić...
Przynajmniej takie są wnioski po obejrzeniu tych filmików z ichnich dróg, których jest ostatnio wysyp.
Przynajmniej takie są wnioski po obejrzeniu tych filmików z ichnich dróg, których jest ostatnio wysyp.
@up
Szkoda, że auta nie pierdykają za chujowe komentarze :|
Szkoda, że auta nie pierdykają za chujowe komentarze :|
Kurwa, dziadek się rusza lepiej ode mnie ;D
"Niektórzy się modlą przed przejściem a inni...." Przestać sie kurwa modlić i patrzeć jak sie lezie, a nie wpierdalać sie pod koła. Może nie na temat ale jakoś mnie to wprowadzenie uderzyło
Nie, obejrzałem, ale zgaduje, że ktoś komuś wpierdolił albo rozjebało się jakieś auto
@soban2100
Nie obejrzałeś,ale komentarze przeczytałeś , bo wzorujesz się na drugim.
Nie obejrzałeś,ale komentarze przeczytałeś , bo wzorujesz się na drugim.
@up nie wiem gdzie ty widzisz podobieństwo...
Ktoś wie co to za utwór?
Ktoś wie co to za utwór?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów