📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole… Trafić do neta waląc konia w metrze w tych sandałach i skarpetach… Najgorzej
Co za bezwstydnik - kto to widział skarpetki do sandałów zakładać.
W czym Wy macie problem. Sandał pasuje do skarpet jak bułka do masła. Jakiś debil powiedział kiedyś że jest inaczej, a Wy powtarzacie to jak barany
Pokazali by obiekt "fascynacji". Może dziołcha tak powala urodą i ciałem, że każdy pozwoliłby sobie na chwilę zapomnienia i dożywotnie popsucie sobie opinii o sobie.
I tacy właśnie pojechali na wojnę z Ukrainą, żeby dać upust swoim zwierzęcym instynktom gwałcąc cywilów, a ten najwidoczniej się jeszcze waha.
Co tu mówić?
Widziała co gość robi, czyżby "pociąg / metro" było za małe?
Zamiast się przesiąść, wolała nagrywać, dlatego mamy taki a nie inny materiał.
A tak z innej beczki, niestety, coraz więcej takich co im widok uda dewastuje psychikę.
Ps. Ale facetki obok już nie pokazała....
Widziała co gość robi, czyżby "pociąg / metro" było za małe?
Zamiast się przesiąść, wolała nagrywać, dlatego mamy taki a nie inny materiał.
A tak z innej beczki, niestety, coraz więcej takich co im widok uda dewastuje psychikę.
Ps. Ale facetki obok już nie pokazała....
Widok gościa w sandałach marszczącego freda mógł dźwignąć tylko Rafalala. To łun nagrywał
Love_is_Love napisał/a:
W czym Wy macie problem. Sandał pasuje do skarpet jak bułka do masła. Jakiś debil powiedział kiedyś że jest inaczej, a Wy powtarzacie to jak barany
Skarpety nosi się po to żeby wchłaniały pot ze stopy. Nosząc sandały ze skarpetą sprawiamy ze sandał po czasie nie będzie jebał sandałem ale kurewski umysł stadny ktos powiedzial to łykneli. Tak samo biale skarpety to tez wstyd xd Czekam az jakis baran wymysli modę ze wogole skarpety to wstyd i do butow tez nie nosić i wymysla specjalne buty z wbudowana skarpeta w środku... taka wygoda skarpet nie trzeba prac ale za to jebiace buty wymieniac co miesiac hehe. cos dla producentow butow moze niech kampanie robia gluptaki wszystko ykna hehe. Moze debil mial na mysli japonki bo skarpeta sie wrzyna w palce? Ale do tego tez wymyslili skarpety z palcami a zreszta to kogos sprawa czy mu przeszkadza wrzynajaca sie w palce skarpeta a nie samozwanczego chamskiego prekursora mody.
I'm sexy boy!
co tu sie odjebalo ostro xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów